stadsarkivet malmö bilder

unika adress på internet. Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. M erbjuder dig möjlighet att klicka in på olika medier för att läsa nyheter som handlar om Malmö. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Denna information finns också att läsa på sidan. Det känns fantastiskt att ge Malmöborna och alla andra intresserade möjligheten att själva ta del av allt av den här unika bildskatten, säger Petter Björkstrand, enhetschef på Stadsarkivet.

Malmö m erbjuder dig möjlighet att klicka in på olika medier för att läsa nyheter som handlar. Här håller du dig uppdaterad genom att klicka dig vidare och läsa vad som skrivs om vår stad. 4,635 Followers, 393 Following, 1,831 Posts - See Instagram photos and videos from.

Vad händer i malmö 14 november, Södra bull toftavägen 50 malmö, Tågbiljetter Köpenhamn Malmö pris, Vädret i Malmö 2018 sea Kolobrzeg,

Arkiverad från originalet den /Nyheter/Centrala/ml. En webbkaka är en liten textfil med information som lagras jönköpings köpcentrum på besökarens dator för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Från Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, arbetets gamla tidningshus inrymmer sedan 2014 Malmö stadsarkiv. Det digitala bildarkivet har varit under uppbyggnad sedan tidigt nittiotal, men det är först nu som det öppnas för allmänheten på Internet. Hjälps oss bli bättre, förutom.000 bilderna finns också lika många bildbeskrivningar. Stadsarkivet i Malmö ) är en 1903 inrättad arkivmyndighet för kommunala myndigheter i, malmö kommun och statliga myndigheter vars huvudsakliga verksamhetsområde är Malmö. På denna länken hittar ni bildarkivet. Riksbankshuset på, adelgatan och 1991 till nybyggda lokaler. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen når fram. På stadsarkivet finns arkiv från stadens förvaltningar och från statliga myndigheter med verksamhet i Malmö.

Besök den här sidan ofta då listan uppdateras flera gånger i timmen, dygnet runt 365 dagar om året. Mer information om dina rättigheter, dina rättigheter regleras i dataskyddsförordningen (DSF/gdpr). pressmeddelande, adam Hidestål ny chef för Malmö stadsarkiv (pressmeddelande från Malmö kulturnämnd på Mynewsdesk). 1 2, malmö stadsarkiv flyttar till Möllevången. . Det har varit omöjligt för oss att gå igenom alla bildtexterna innan lanseringen, så skriv gärna till oss på Stadsarkivet och föreslå nya formuleringar där det behövs, säger. Om du inte hittar vad du letar efter här, kom gärna till Stadsarkivets läsesal, där kan du få goda råd. Inför lanseringen har arkivets användargränssnitt fått en välbehövlig ansiktslyftning.

Skatteverket malmö gamla staden malmö öppettider, Friskis o svettis utegympa malmö, Frisör malmö spångatan,