kryssning stockholm-köpenhamn-oslo

rolfs Flyg Bussresor AB Hjalmar Brantingsgatan Göteborg Telefon. Via Öresundsbron tar vi oss över till Dronningens lund västervik by, där vi får lite fri tid att promenera på Ströget och äta lunch på egen hand innan det är dags att gå ombord på vårt fartyg som avgår.30. Bussen fortsätter inte till orter söder om Göteborg utan åker därefter vidare mot Jönköping. 16.30 avgår båten och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Oslo KÖpenhamn oslo, kryssning. Härliga kryssningar till Norge och Baltikum dfds. Givetvis finns det också massor av spännande upplevelser och aktiviteter för barnen ombord. Framåt eftermiddagen är det dags att ta farväl av Köpenhamn och påbörja vår resa hemåt. Ta en paus från vardagen på minikryssning till Oslo eller. Vi vaknar utvilade efter en natt till havs och startar dagen med en stor frukostbuffé.

Kryssning köpenhamn oslo Drtyq Kryssning Oslofjorden - Rolfs Flyg Bussresor Aktualny czas w, las, vegas, Nevada, Stany Zjednoczone

Njut av god mat och billig shopping. Kör på färjan i Kapellskär och vakna utvilad i Paldiski. Utöver detta har vi alltid en mängd olika eventkryssningar såsom RockCruise, OperaCruise, DanseCruise och fifacruise att erbjuda. Vi har sedan dagen fri att på egen hand njuta av staden.

Under kvällen kan vi sedan shoppa i taxfreebutiken som håller öppet långt in på småtimmarna eller avnjuta en drink i gott sällskap i någon av de flertalet barer som finns ombord. För de som vill ha den där extra härliga julkänslan finns möjlighet att förköpa biljett till jul på Tivoli för 150:- (bokas hemifrån). Dfds erbjuder biljetter till några av världens mest kända opera- och balettföreställningar under säsongens gång, och alltid till bra platser. Upplev två av Nordens huvudstäder och kombinera med en skön och avkopplande kryssning med dfds moderna färjor mellan Köpenhamn och Oslo. Du får två härliga kvällar ombord på crown eller pearl Seaways - juridik uppsala flashback och vaknar upp på morgonen lagom till inseglingen i Öresund. Bussresa till Kryssning Köpenhamn Oslo, upplev två nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning med dfds Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.