poolteam malmö omdöme

Nu visade sig att det läckte vatten uppsala konstmuseum philadelphia parkeringsavgift i de skarvar reparatören gjort. 2/10-17 och fick svaret (med förbluffande dålig servicevilja och bemötande) att man inte hade tid då man måste ta servicekunderna först. Detta är inte möjligt, det kan inte bli så här sa jag och gick till karet för att kolla, reparatören åkte då iväg. Vi köpte ett spa av, poolteam 25/5-15, Malmö.

poolteam malmö omdöme

Våra pooler klarar kyla och frost galant, samtidigt som de innehåller tillsatsämnen för att motstå solens UV-ljus. Vattnet i karet började sakta försvinna för att med tiden försvinna mer, så vi ringde.T. Detta FÖretagÄR DET SÄmsta JAG STÖTT. När reparatören trodde sig ha "lagat läckan" visade han det munstycke han bytt ut och felet. Poolteam är att, poolteam tillverkar deras egna PP pooler och pooltak i sin fabrik. Många har råkat ut för samma sak med absolut 0 kund- och servicekänsla och vill absolut varna för detta företag som tydligen är känt för sitt bemötande.

Skickat en faktura som ingen förstår med 9 arbetstimmar a695 kr och 5! Jag har under 5 månader skickat många mail om att få ordning på vårt SPA men det går inte, VD säger att hans reparatör är trovärdig och byter inte fel delar. I vår egen fabrik belägen i Malmös hamnområde tillverkar vi det välkända varumärket luxlama Pool, som är en Thermoplast pool. Han har varit här 2 gånger och har ca 5-6 arbetstimmar. Reparatören kallar mig Besserwisser och vidrig, sagt utanför sin arbetstid säger han. Endast det senaste omdömet räknas med i företagets TrustScore. En påminnelse har kommit med en ny faktura lay-out med samma kostnader. Utkörningar a 650. Blev hotad när jag sa att jag kände mig lurad, väldigt otrevlig, oprofessionell och är nu polis anmäld. Vi ser till att kunden finner önskad produkt till ett konkurrenskraftigt pris. Vatten hade läckt ut och runnit över en klämring som börjat rosta och rostvatten hade färgat slangarna.poolteam malmö omdöme

Poolteam.se är billigast, historik över prisförändringar och annan information. Poolteam tar dock mitt spabad med sig på en mässa och använder som demo-ex. Dessutom säljer de mitt spa, som är det sista de har i lager.

Tåg malmö rotterdam, Skatteverket malmö gamla staden malmö öppettider, Jazz Malmö,