allum parkering öppettider

ett bra köp. Det finns ett brett utbud av de största kedjorna blandat med små butiker hos. Fyra av linjerna är stadsbussar medan fyra är regionbussar. Däremot kan andra parkeringsregler gälla på mark som till exempel ägs av bostadsföretag. Sön stängt, vapiano, mån-Sön 10 - 23, jensens bøfhus, mån-Sön 10 -. Nordic wellness, mån-tor 08 - 21 fre 10 - 18 lör 09 - 14 sön 11 - 17 med reservation för avvikelser vid helger.

Från Malmö C tar resan ca 6 minuter och från Station Triangeln tar det bara ca 3 minuter via Citytunneln. Ansöka om parkeringstillstånd, en person med utpräglade rörelsesvårigheter som har svårt att förflytta sig till och från fordonet inom rimligt gångavstånd från parkeringsplatsen kan beviljas parkeringstillstånd. Parkeringsplatser för rörelsehindrade på privat mark, till exempel vid affärer. Tag vänster i rondellen och följ Inre ringvägen som efter rondellen övergår i Annetorpsvägen. Läs mer om reglerna för att parkera med parkeringstillstånd för rörelsehindrade här. Vill du ta buss från Lund, Vellinge/Centralen, Falsterbo eller Trelleborg är det regionbuss 150, 170, 300 och 346 som stannar i Hyllie.

De kunder som handlar på Willys eller Ica har gratis parkering i två timmarna. . Se också våra evenemang samt mode- och inredningstips för att planera din shoppingdag. SEB, gamla Kronvägen 19B, 433 33 Partille, Sweden.34 km, länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, gamla Kronvägen 19A, 433 33 Partille, Sweden.39. Massor av prisvärda erbjudanden och kampanjer i katalogen från Allum. Allum hälsar dig välkommen. Det finns även ett brett utbud av butiker som erbjuder mode och trendiga kläder såsom. Läs mer om vad som krävs för att få parkeringstillstånd här.

Se köpcentrets lista över butiker, tips, öppettider och praktisk information. Se också våra evenemang samt mode- och inredningstips för att planera din shoppingdag. Allum behöver fler hissar till antalet, men om det inte kan ske eller tills det sker: Låt hissarna vara för de som MÅSTE ta hissen och inte kan ta sig mellan våningarna på annat sätt.