bo på nya zeeland

kan fördelas rättvist. Onsdag 31 mars.19.30 Varbergs Teater viktoria tolstoy MED bohuslÄN BIG band Sångerskan Viktoria Tolstoy behöver knappast någon närmare presentation. En virtuos och övertygande musiker i det bästa sällskap. 7 december kl 19:30 Folkets Hus, Varberg Medlemskonsert Årets sista konsert var för alla medlemmar med saxofonisten och klarinettisten Olof Skoog, känd från Second Line. Ulf som är från Halmstad började sin gitarrkarriär på legendariska Nefertiti i Göteborg. I föredragets första del diskuterar jag förhållandet mellan konst och politik sedan den världsomspännande nyliberala vändningen under 1980-talet. Två eminenta kompmusiker ingår i hans trio: basisten Lasse Lundström har spelat med Åke Johansson Trio och i många andra sammanhang på högsta nivå. Ann-Kristin är en ofta använd solist i våra bästa storband, som.ex. När nu i stort sett alla jazzens pionjärer är borta finns det fortfarande några fixstjärnor att söka sig till om man vill finna jazzens ursprung utan att för den skull lyssna till museal musik. Repertoaren består av gammal hederlig storbandsmusik av Miller, Ellington, Basie, Barnet, Mancini.fl. Torsdag 15 november.00 Varbergs Teater encore Magnus Gran Trummor Anders Persson Piano Christian Spering Bas Max Schultz Gitarr Jonas Knutsson Saxofon Gruppen spelar improvisationsmusik i 80-talets anda, med en klar nordisk ton, utan att för den skull överge jazzens rötter.

NYA zeeland - Christchurch, Dunedinbo på nya zeeland

Med sig har han sin danska trio som var och en har gjort sig ett namn inom jazzvärlden. Ann-Sofi Söderqvist är bosatt i Stockholm och har spelat med många olika konstellationer sedan slutet av 70-talet som Bernt Rosengrens Storband och Peter Gullin Kvintett. Fyra CD har man gjort.

Öüt representerade tillsammans med Banu Cennetolu, Turkiet på den femtiotredje Venedigbiennalen. . Jan Allan är enligt juryns motivering en av Sveriges främsta jazz-musiker, vilken också har lyckats bli känd och respekterad utomlands. Daimi som i Sverige inte är så välkänd är en utav Danmarks mest folkkära skådespelare och revystjärna, men hon har också utvecklat sig till att bli en bra jazzsångerska Tillsammans har bandet spelat i över. Dags för ett nytt spännande musikpar att presentera sig. Otaliga är de storheter han spelat med: Ellington, Goodman, Mingus och Parker. Med sig hade hon sina drömmusiker, Krister Andersson tenorsax, Ulf Adåker trumpet, Tommy Kotter piano, Filip Augustsson, bas och Henrik Wartel, trummor. Blues utan problem med ytliga poser. Repertoaren har stor bredd: från gamla swingklassiker till nya kompositioner, med avstickare till både brasiliansk och svensk folkmusik.