apotekstekniker uppsala jobb

använder kakor (cookies) för att ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Twitter, linkedIn, google, facebook. Ta då gärna kontakt med antingen SYV. I mailet finns en länk, följ instruktionerna för att aktivera din bevakning. Kom och träffa oss så berättar vi mer! Vi hjälper dig att göra ett yrke av din dröm! Vill du göra skillnad? Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar. Inspireras, reportage Nyheter, gymnasieHandboken - Av ungdomar, för ungdomar. Dags att fundera på betyget!

Varmt välkommen till Hornavanskolan! Gymnasiedagarna Future Skills pågår i Göteborg t o m! Grattis till IB, som 2018 fyller 50 år! Gymnasiemässornas tid, oktober-november är gymnasiemässornas tid!

Helsingborgs Gymnasiemässa hålls lördagen den 17 november 2018. För dig som vill plugga vidare går det att läsa in högskolebehörighet. Svårt att välja gymnasium? Läs om fyra killars idé till en handbok för dig som skall börja på gymnasiet eller scandic hotell opalen göteborg nyligen har börjat. Här kan du räkna ut så att det räcker hela vägen till favoritutbildningen. Välkommen på öppet hus! Dans, musik och teater på schemat men även seriöst plugg med framtida möjligheter, hur låter det? Kakor används också och för att analysera och utveckla våra system och tjänster. Gymnasievalet är inte alltid helt lätt men våra behöriga studie- och yrkesvägledare på Frå hjälper dig gärna! Estetiska programmet är vårt fokus så kolla in oss om du söker en utbildning för alla sinnen! Drottning Blankas gymnasieskola på mässan i Falkhallen 17-För ett år sedan såg det ut så här (var god se bild ovan) i Drottning Blankas gymnasieskolas mont.

Deltog den 9 november 2018 på Hvitfeltdska gymnasiet i Göteborg i Informationsm. Studera utomlands, få vänner för livet och upplev äkta high school-spirit. Du är varmt välkommen att besöka Hornavanskolan i Arjeplog. Oavsett vilket som är ditt intresse så har du kommit till rätt skola!