veganskt café lund

Välkommen att titta på konst och möta konstnärerna som finns på plats för att måla live under. Roligare än så här blir det inte! Vår utgångspunkt i mötet med människor är att en hel människa med balans i livet är en hållbar människa. Arrangör: Helsingbord /Michael Nilsson Disco, lek och quiz med Peter Rylander Disco, lek och quiz med Peter RylanderLördag 12:30 - 13:30 Henry Dunkers Plats - Henry Dunkers Scen Dag: Lördag Information Välkommen på quizshow för barn och familjer tillsammans med Peter Rylander under Hx! Det nystartade sociala företaget Karmakollektivet erbjuder arbetsträning för människor som står långt ifrån arbetsmarknaden och genom vårt samarbete ger vi deltagarna möjlighet till en meningsfull sysselsättning i form av reparationer, upcycling.m. Hållbar konsumtion och rättvis handel.

Turistinfo lund, Pintxos lund öppettider, Lönespecifikation lunds kommun,

Yoga Gröningen Gröningen YogaFredag-Lördag 12:00 - 20:00 Gröningen Dag: Fredag, Lördag Information Yogan förenar kropp och själ genom rörelser i kombination med stort fokus på andningen. När vi handlar ett halsband eller en korg från Fair Trade-företag i Kenya så bidrar vi till flickors skolgång, mat till en hel familj och en tro på framtiden. Under Information Lär dig mer om Yrkesmentorsprogrammet som arbetar för att ge nyanlända en chans att närma sig sitt yrke i det nya landet och hur man tar tillvara olika kompetenser. Johan T Karlsson, alias Familjen, gick in så hårt och självständigt in i låtarbetet inför Så mycket bättre 2014 att processen med de egna låtarna stannade. Genom skänkta pengar genereras pengar till både humanitära och Information Handla second hand hos Erikshjälpen under. En pedantisk domare avgör sedan om man fått godkänt eller inte. Arrangör: Charles Dickens Bar Scen VIA 95 Gröningen Gröningen VIA 95Fredag-Lördag 12:00 - 00:00 Gröningen Dag: Fredag, Lördag Information VIA 95 - Atmosfären som andas Helsingborg Öresund hav och vardagsnjutning Via 95 jobbar utifrån säsong vilket betyder att menyn erbjuder det som är gott, när. 20 ungdomar har arbetat i tre veckor med det sceniska: koreografi, sånger och teater. Fotbollsbiljard Spela biljard är väl hm ringen öppettider stockholm inte så svårt? Hx härliga matutbud hittar du bland annat i norra Kungsparken mellan Trosshalaregatan och Bogseraregatan.

Internetguide, Länkkatalog, Portal, Startsida. Sveriges bästa & mest kompletta guide, på nätet sedan 1997. Shopping & Webbutiker - handla.