bastu jönköping

på bakre väggen. Badplats: 15 meter, bank: 9 km, busshållplats: 7 km Örserum. Nära till trevliga utflyktsmål för alla åldrar,. Stort badrum, med två dörrar varav en är ytterdörr så man från gäststugan lätt når badrummet. En dubbelsäng, en enkelsäng en spjälsäng i ett stort sovrum, 2 sängar (våningssäng) i ett mindre sovrum.

Fiske: 15 meter gädda/abborre/sutare, inget fiskekort behövs. Vänta inte med ditt beslut, beställ nu och bada bastu eller sitt i ditt nya infrarum inom några få dagar. Vardagsrum med soffor och braskamin. Sten till bastuaggregatet ingår i leveransen. Inga husdjur av något slag tillåts i husen, på grund av hänsyn till allergiker. Innerväggar av gran och lavar. Vi har de flesta detaljerna för din bastu. Vägbeskrivning 9 km nordost om Gränna ochy 7 km norr om Örserum, vid den lilla sjön Godebrunnasjön. Vi har färdiga basturum, Bastustugor som är klar för användning så snart du byggt upp det, vilket går på några timmar då väggarna består av sektioner som du reser upp och skruvar fast i varann. Och hittar du inte det du söker så kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för din bastu.

Det finns sammanlagt 4 byggvaruhus i Jönköping som håller på med bastu och sauna där flera av dessa byggvaruhus har mer än en person som kan bygger bastu. Det händer att det är svårt att hitta någon i Jönköping som bygger varma bastu billigt och dessutom kan kvalitén växla. Vi hyr ut bastun till privatpersoner, företag och föreningar. Bastun är en perfekt plats för möten, fester eller varför inte bara njuta i goda vänners lag!