kommande bostäder till salu norrköping

Nytt kök från 2018. 3 dagar I ett klassiskt 60-tals hus ligger denna trevliga tvåa i lugna Eneby belägen på våning 2 med hiss. Unikt boende med fin utsikt över sjön Glan. EN mycket FIN 2:A MED BÄSTA LÄGET PÅ SÖDEF trygg! Lägenheten på andra våningen erbjuder en hög. En trevlig lägenhet som med lite. Suterrängplan med egen ingång skapar många möjli.

Nära naturen och Motala Ström och bara 12 minuter med pendeln till Norrköping och 16 minuter till Linköping Välkomna till ett väldisponerat kedjehus med det rätta läget! Med toppenläge en halvtrappa upp i huset finns denna trivsamma 1 rum och kök om 38 väldisponerade kvm. Beläget i omtyckta Skarphagen.

I lugna och sköna Haga hittar du denna fina och fräscha två rum och kök om 39,5 kvm.
Här hittar du bostäder till salu i, norrköping kommun hos Svensk Fastighetsförmedling.
Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig.
Här hittar du bostäder till salu i, norrköping, Norrköping kommun hos Svensk Fastighetsförmedling.

Gusum till norrköping, Jobba med ensamkommande flyktingbarn uppsala, Uppsala centralstation till gävle, Resa från stockholm till sälen,

Nära naturen och Motala Ström och bara 12 minuter med pendeln till Norrköping och 16 minuter till Linköping I hjärtat av populära Lindö finns denna tilltalande bostadsrätt med modern planlösning högkvalitativa materialval. Varmt välkomna till denna välplanerade bostad med ett attraktivt och lugnt läge på söder, ett stenkast från pulsen i city. Totalrenoverad 2013 med öppen planlösning har denna fina och välplanerade lägenhet om totalt 45,5 m med genomgående fräscha ytskikt och låg månads. Nu saluförs denna enastående ett rum och kök om 38,5 kvm, belägen på populära Söder. Perfekt cityläge i sekelskifteshus! Skarphagen, Kärrhagen, Norrköping 7 rum, 120 kvm SEK, centralt, Söder, Norrköping 1,5 rum, 38,5 kvm SEK, borg - Klinga, Norrköping 4 rum, 106 kvm SEK. Nära naturen och Motala Ström och bara 12 minuter med pendeln till Norrköping och 16 minuter till Linköping Nyproduktion Boende med livskvalitet för hela familjen!

Den katolska kyrka norrköping
Buss berlin till Göteborg