ul stadsbussar uppsala

tågtider och biljettpriser. Där kan du också läsa om hur du köper biljetter.

SL:s tågtider och biljettpriser, du behöver två olika biljetter om du åker över länsgränsen. Frågor om stationshuset vänd dig till Jernhusen. Givetvis går det även att förköpa biljetter, t ex med UL-kortet, UL-appen eller hos våra ombud/biljettautomater. UL:s biljetter gäller på sträckan UppsalaArlanda och SL:s biljetter gäller för resor inom Stockholms län. Välj om du vill få den som pdf direkt på mailen eller prydligt ihophäftad och hemskickad. Starttiden och de fetmarkerade mellantiderna anger tidigaste avgångstid, alla andra tider är ungefärliga.

Libro ringväg 31 c 75228 uppsala, Pingstkyrkan uppsala program, Glashuset uppsala, Passera uppsala,

Trafikföretag, stadsbussarna i Uppsala körs i samarbete med Gamla Uppsala Buss. För att veta den exakta avgångstiden (realtid) gör en sökning i reseplaneraren på startsidan eller i UL-appen. Flyg, arlanda flygplats ligger mellan Uppsala och Stockholm. . Upptågets tider och priser. Läs om biljettpriser för UL/SL. Du kan ta dig till Arlanda med till exempel buss eller tåg. Tidtabeller, aktuella tidtabeller, här finns tidtabeller till alla våra linjer som pdf. För att påverka stadsmiljön så lite som möjligt drivs stadsbussarna av biogas och grön. Både SJ och Stockholms Lokaltrafik (SL) kör sträckan.

Stadsbussarna i, uppsala Tidtabeller för våra bussar och tåg Gruppbiljett för Stadsbussarna i, uppsala Buss, tåg och flyg, uppsala centralstation - Resecentrum