söderhavet bora Bora

Du kan träna i gymet och njuta av deras spa som båda är i världsklass.

Resorten ligger på en av flera små öar som omger en stor lagun. Njut av livet och den polynesiska vänligheten på denna fem stjärniga resort som ligger på den lilla ön Motu Tevairoa, bara 15 minuter med båt från den största staden på Bora Bora, Vaitape. Mest bedårande platserna från Kiruna i norr till Ystad i söder håller du med? Oavsett om man väljer en bungalow i trädgården, på sidan mot åsen eller på pålar ute i vattnet är man garanterad en enastående upplevelse.

Navutu Stars, Fiji, navutu Stars Resort är en ny och luxuös boutique resort på ön Yageta i ögruppen Yasawa. Conrad Bora Bora Nui Resort Spa, Franska Polynesien En fin resort i en idyllisk bukt mellan kristallklart vatten och blå himmel, med vita stränder och en ås av lavasten som exotisk bakgrund. Restauranger Utflykter Takterasser, okända detaljerna som du bör veta. Spännande platserna få känner till, upptäck Europas smakrika strandparadis, hyr bil och upptäck ön bästa sevärdheter 50 tips: Utsikt Uteserveringar Enorma kanelbullar Bästa kaffet. Crown Beach Resort är ett av de finaste boutique hotellen på Rarotonga, den största av Cooköarna. Resorten ligger vid en vit sandstrand och består av 26 enheter. Bora Bora Pearl Beach Resort Spa. Matamanoa Island Resort, Fiji, matamanoa är en idyllisk liten ö i Mamanuca-ögruppen, belägen runt 30 kilometer väster om Nadi. De allra flesta är stora och rymliga, men om du önskar lite extra lyx finns det också några villor på hela 90 kvadrat-meter med bland annat eget utomhusbad.

Efter fem härliga dagar är det dags att ta flyget vidare till legendariska. Du är här: Resor till Oceanien / Öar. Bora Bora ligger i ögruppen Sällskapsöarna och ligger ca 260 km nordväst om Tahiti.

Vw bora v6 till salu
Väder boras
Bora kom