johns busser bornholm københavn

for SEK 250,- og få færgeoverfart tur/retur, gratis transport på Bornholm i de lokale busser og rabat til spise- og oplevelsessteder. Februar 2015 hos transportminister Magnus Heunicke. Sverige har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen, så husk at tage gyldig billed-ID med (EU-kørekort, ID-kort eller pas). Vi sejler desværre ikke længere imellem Allinge og Simrishamn ( København ) og henviser til. Hvis ruten bliver en succes for den gæve vognmand fra Nykøbing., er det hensigten at indsætte en bus mere, som skal udgå fra Allinge. I København holder bussen ved Hovedbanegården (Ingerslevgade før der køres videre til Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital og til slut Glostrup Hospital. Johns Busser arrangerede en prøvetur, som samtidig var vores direkte transport til/fra »Christiansborg«. Læs mere om Bornholmerbussen, se priser, køreplaner og bestil billet. Bussen på Rute 700 er med toilet, WiFi, elstik og aircondition. Bornholm, herunder Johns Turist- og Minibus og Bus 700.

Indtil videre sundsvall jönköping buss er der kun 1 bus, som allerede. Bornholmerbussen (linje 866) kører hele året direkte fra Københavns Hovedbanegård over Øresundsbroen til hurtigfærgen i Ystad. Se mere her, cyklen med til Bornholm: John's busser kører dagdigt imellem København og Bornholm og medtager et antal cykler på hver tur for kun 100. Om eftermiddagen går turen hjemad med samme stop. Svensk, nyhed i 2015, endagsturer fra Sjælland til Bornholm inkl. Det er så tæt på, man kan komme enstrenget transport mellem Bornholm og Hovedstaden. København-Rønne med Bornholmerbussen, tag med Bornholmerbussen mellem København og Rønne via Ystad med hurtigfærge. Velkommen til busrute 700, johns Busser fra Nykøbing. Der er toilet i bussen, men er man blot den mindste smule bevægelseshæmmet, er det ikke specielt nemt at benytte ej heller for personer, der fylder lidt for meget. Konceptet er, at bornholmerne skal kunne tage bussen tæt på deres bolig, og blive i bussen hele vejen til København (bussen tager med færgen over). Tre timer og der er afgange hver dag fra Københavns Hovedbanegård og fra Rønne. Denne side bruger cookies til at forbedre din oplevelse.

Velkommen til busrute 700 Bornholms Passagerforening Fenix Begravning Begravningsbyr med fri Sp rv gens Friidrottsklubb Ganesha, iyengar, yoga, studio - Gothenburg, Sweden Camping G teborg Liseberg