vegetariskt dignande julbord catering stockholm

till 48 tim före avresa gäller för sällskap 19 personer. Gravad strömming i rostad senapsfrösås, jägarkryddad varmrökt lax, kallrökt lax på salladsbädd och rostad lök Ägghalvor med sikrom, handskalade räkor och dijonmajonnäs. Eller en julfrukost, hur gott är inte det! Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön. Här samsas klassiker som senapssill med nyare smaker som äpple- och pepparrotssill. Rumstyp: Dubbelrum, Enkelrum, typ av paket: Barn/Familjeweekend, Julbordsweekend, Relaxweekend, Romantisk weekend, Skärgårdsweekend, Spaweekend. Gravad strömming i rostad senapsfrösås, tunnskivad gravlax med hovmästarsås, rosépepparmarinerad varmrökt lax.

vegetariskt dignande julbord catering stockholm

Det betyder att du som minst måste beställa 10 portioner av ett och samma julbord. Betalning sker via banköverföring, Swish, kontant eller mot faktura för företag. Vårt kök och bageri är beläget. Fokus på vilt och vegetariskt hos. Du kanske vill ha lite julmingel eller en jul landgång. Malin Söderström, ombord M/S Gustafsberg VII serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt och vegetariskt gjort på de allra finaste råvarorna. Allt från lax lagergatan 3 helsingborg och räkor till julskinka och rödbetssallad, ägg och ostar. Strömma Kanalbolagets omtyckta julbordskryssningar bjuder både på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter. Här står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.vegetariskt dignande julbord catering stockholm

Vi erbjuder stor variation på catering för julbord.
Smakrika och härliga julbord för alla tillställningar och plånböcker.
Här finns dom klassiska rätterna som hör hemma på ett julbord, samt en decemberbuffé för dig som kanske blir lite trött på julmat, man behöver inte äta julbord på julfesten.
Vegetariskt catering Stockholm.
Buffe liten 125:- Tzayspett med chili ingefära/varma Asiatisk coleslaw Nudelsallad med citrongräs örter Marockansk.