malmö museer kalas

ume bai hotell ha en internetuppkoppling för att läsa dina nedladdade tidningar. Joel Wengström håller till uppe i Tärnsjö i Uppsala län, men planerar att flytta med sitt företag Stitchsweden ner till Mälardalsregionen. Resan fram till rekord innehöll givetvis en hel del tekniska bekymmer. Observera att man i år öppnar redan. 12-14 november är det dags för den tredje årliga Scandinavian Custom Show på Bella Center, strax intill Kastrups flygplats. Till slut föll rösterna så här: 1) Messed Up Enrico de Haas (bilden överst) 2) El Nagual Roland Hirchmann 3) Brown Sugar Christian Geitl Nej, inte riktigt, men India Bike Week har Black Hills Classic i Sturgis som förebild när man för första gången anordnar. Kraftkällan är en 429 hästars V8 från nya Hyundai Genesis.

Det är den själaglada Peoples Choice-vinnaren Anders Nordin med sitt extremt spejsade bygge. Du har sett dem förut de första prototyperna satt på Micke Jonssons panhead som vann MCM Bike Of The Year Award 2009.

Men istället för vilda slagsmål mellan de två ungdomsgrupperna (nåja.) blir det gemensam avfärd till Nytorget för mingel och för att visa upp de mäktiga maskinerna för en förstummad allmänhet. Jetspark till V8-muller och däremellan äkta Milwaukeejärn, leendena blir så många att det gör ont. Föreningen gör mer. Detta missar man ju inte och bjuder nu in till stort party på närbelägna Mallory Park-banan den 18 september. Deras Triumph är ihopknåpad på klubben i Uddevalla. Vågar man gissa på Trajaprylar i sortimentet framöver? Hembesök hos Jens Kruper med firman nccr. Den 27-29 augusti är det party på Björknäs camping utanför Stockholm. Nya Victory Hard-Ball rullar på ekerfälgar i samma mattsvarta kulör med röda detaljer som resten av hojen (några andra färgval finns inte). Kolla in videon, med kommentarer av Dale Walksler från Wheels Through Time Museum, för mer information. MCM Drag Racing Danmark er nu färdiga med hojen - en 1967 H-D Early Shovel med 140hp på bakhjulet, hojen skal köra i Old School/Pro Twin klassen, och premiären blir på Mosten Race Day 29-31 augusti.

Malmö museer kalas
malmö museer kalas