mäta avstånd i stockholm

och bränsleförbrukning för den bästa vägen. Fler användare gör att sidan vidareutvecklas mer. Gå tillbaka till klassiska Google Maps. Längst ned visas det totala avståndet i mile (mi) och kilometer (km).

mäta avstånd i stockholm

Valfritt: Flytta en punkt eller väg genom att dra den och ta bort den genom att klicka på den. Aktivera vid, avståndsmätare och stäng med, spara ändringarna. Men för enklare ändamål kan du som sagt använda den här metoden. Fler användare gör att vi kan utveckla sidan mer. Öppna, google Maps på datorn. Klicka två gånger på kartan för att sätta ut två mätpunkter. Skapa vägen som du vill mäta genom att klicka på ett valfritt ställe på kartan.

Nhl-souvenirer stockholm, Pingis stockholm, Eldningsförbud stockholm stad, Solna stockholm avstånd,

Besök, så kommer du till den nya, moderna visningen av kartan. Klicka på samma sak en gång till. Detta beror på att fågelvägen på en platt karta inte är den närmaste vägen om den läggs ut på en jordglob, där det i stället är den så kallade storcirkeln som utgör kortaste avstånd. Hur kan vi förbättra den? "Dra" i resvägen för att visa avstånd för annan rutt. Alternativa rutter, avstånd med bil: Körtid: Avstånd fågelvägen: Kostnad för Blyfri 95 (16,56 kr/l)Blyfri 98 (17,16 kr/l)Diesel (16,36 kr/l)Etanol (11,06 kr/l)Fordonsgas (19,54 kr/kg)priserna uppdaterades: liter/mil: Total bränsleförbrukning: Blev du hjälpt av denna sida? Det här behöver du: Valfri webbläsare. Fakta, snabbguide: Mäta i Maps, svårgihetsgrad : Enkel. Hjälp till att sprida. Du kan beräkna avståndet mellan två eller flera punkter på kartan. Avståndsmätaren visas i panelen till vänster.

Bildarkiv stockholm, Hiphop klubb stockholm, Magdans stockholm kurs, Jerns ecco stockholm,