babel malmö nattklubb åldersgräns

blandning av elektronisk dansmusik. LÄS MER vigseladministrationen Jönköping Divine Fridays ger oss alltid ett gudomligt dansgolv och en helvetisk fest i kyrkan! LÄS MER, divine Fridays ger oss alltid ett gudomligt dansgolv och en helvetisk fest i kyrkan! Startade som en ren electroklubb men växte snart till att husera fantastiska bokningar inom electro, techno, progressiv house och minimaltechno. Utöver stjärnspäckade konsertbokningar är musikinstitutionen även bakom välbesökta klubbkvällar varje helg i lokalen på Bergsgatan, där indie- och rockentusiaster flockas titt som tätt för sena nätter med fullt. LÄS MER Den 7 december kommer den stora pionjären inom Afro-Swing, Kojo Funds, äntligen till Babel för att göra ett grymt live-set! LÄS MER Första och Sista Daten är en humorklubb för dig som nån gång upplevt konstig stämning.

Vart bär det av sen? LÄS MER, fredagsklubben bjuder på hiphop, R B, tropical, moombathon och classics av bästa sort. LÄS MER Kunskapsklubben ger oss kvalitetssäkrad kunskap i en avslappnad miljö.

Här guidar vi till de bästa dansgolven och det livligaste nattlivet i stan, komplett med allt du behöver veta när det nalkas helkväll. Mer öppet för fler, länge har Étage tagit hand om flera av Malmös olika festdemografier med generösa öppettider och varierande åldersgränser flera dagar i veckan. Fantastiska vardagsbetraktelser i bluesig tradition. Logga in, du måste logga in för att kunna använda den här funktionen. Samtidigt som gruppen firar 10-årsjubileum.