swebus flygbuss västerås arlanda tidtabell

Hamburg utan byten och även bussar från Malmö direkt till Berlin. Outnyttjade biljetter köpta i kassan, ombord på bussen, hos en återförsäljare eller i en automat återlöses inom giltighetstiden mot en administrativ avgift på 20 av biljettpriset. Priset varierar beroende på tid och veckodag. Det går även bra att visa din biljett via mobil, en surfplatta eller via sms. Det är ditt ansvar. 10-resors biljettkort är personligt och giltigt i 12 månader från köpdatum. Vi ser till att du reser bekvämt och anländer till ditt resmål i tid: 9 av 10 av våra bussar håller tidtabellen.

Ta av vid avfarten markerad Flygplats/Irsta/Ängsö. Taxi Västerås: 46 (0). Komfort ombord, våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, Wi-Fi och eluttag.

Utöver de nya turerna så har Swebus även justerat i tidtabellen för att bättre matcha flygets avgångstider. Till vårt nätverk, res miljövänligt, våra effektiva bussar har ett dokumenterat lågt koldioxidutsläpp per passagerarkilometer. Hur mycket bagage får jag ta med mig på Flixbus bussar? Tillgänglighet, flygbussarnas fordon är inte utrustade med ramp eller kran och har ofta flera trappsteg. I normalfallet ja, men bland händer det att Flixbus måste sätta in bussar från externa partners där det inte finns något WiFi. Rökning Rökning är förbjuden ombord på alla Flygbussarnas fordon. Bussresa och miljö, kom i tid.

Flygbuss mellan V ster s flygplats och Stockholm
Bussresor Stockholm Arlanda T 5 - V ster

Badrumsbutiker Västerås, Västerås ik j18, Migrationsverket västerås,