posten seniorerna göteborg

James Bond-tema) Och som alltid när dreven går igång kan även smått bli stort - och för varje avslöjande sjunker ribban för vad som. Och vad sänder de röda siffrorna för signaler till resten av marknaden? . Sedan dess har inrikesminister Anders Ygeman och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke kallat ihop alla inblandade för att diskutera vägen framåt. . För alla från tidningen - utom för chefredaktör Jan Helin. Men i torsdags drabbade det här självaste kungahuset. Reporter: Therese Rosenvinge Krönika: "Plötsligt är det TV:n vi nostalgiskt snyftar över" Var allt verkligen bättre förr? Idag finns det i tråden över 100 000 inlägg och tråden är nog på god väg att komma ikapp den riktiga Palmeutredningen i omfång. Tidigare anställda vittnade om en redaktionskultur där klickjakten enligt dom gått överstyr.

Reporter: Therese Rosenvinge Sveriges Radio 00:34:47 Flashbacks anonymitet offrad när hatare hängs ut Under det sena 1900-talet erbjöd Flashback och en del andra forum på internet möjligheten att skapa sin egen identitet kring ett nätnamn, ett nick. Reporter: Johan Cedersjö Sveriges Radio 00:34:59 Kissblöjan blev symbol för privat äldrevård  När äldreboendet Koppargården, ägt av det privata företaget Carema, granskades hösten 2011 hamnade vägda kissblöjor i fokus. Skamlöst blurrande i SVT Norska tv-serien Skam har gjort fullständig succé såväl i Norge som i Sverige. Utredningen som ska avsluta minst ett decennium utan mediepolitik Om en dryg vecka, på måndag 7 november, presenteras den mest efterlängtade medieutredningen på mycket länge. SVT anklagades för att vara fel ute när de stämplat ett LO-påstående som faktiskt.

För med en bild på välstekta badturister basunerade de i veckan ut att ny forskning säger att vi ska sola mer och dessutom skippa solkrämen. Programmet tar dessutom upp en historia med koppling till Gömda-bråket, som hamnat i nästan total medieskugga. Men, såhär ett år senare, kan vi också slå fast att det var en rörelse som ledde fram till flera fall av pressetiskt haveri. Det blev en debatt om en fråga där vetenskapen i själva verket är överens om fakta. När journalisterna började ställa kritiska frågor Vi ska ta tillbaka långt i tiden, till en brytningstid, när den politiska journalistiken vaknade ur en slumrande kulturen lund barn tillvaro och började ställa kritiska frågor. 3 Sat, 10:03: 3951 Hur klarar medier av att skildra migrationspolitiken? 3 Sat, 10:03: 3951 Får polisen låta bli att berätta om dödsfall vid ingripande? Frågan är om vi alla oundvikligen blev till spelpjäser i en skicklig PR-kampanj? En historia som har löpt i tidningarna i snart ett.