kartor umeå iksu

ett samarbete mellan ett kommunalt bolag och en förening, och den privata anläggningen iksu Spa med inomhusbad. Öppettider Jun-Aug 2018, tisdag 17:30-19:30, torsdag 17:30-19:30, lördag 09:00-11:30. Om du har frågor kan du mejla till [email protected] iksu.se eller ta kontakt med butikschef Fredrick Andersson eller materialansvarig Linus Hildingsson. När butiken är öppen nås. Vi har allt ni behöver för årstidens äventyr, små som stora! Tack för ditt meddelande. Välkommen till friluftsbutiken Sarek i sommar. Vi på Sarek uthyrningsbutik har som ambition att erbjuda umeborna uthyrning av högkvalitativ friluftsutrustning till bra priser för alla typer av aktiviteter, säkert och trevligt. Nyckeltal och resultat, slående massager bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom områdena idrottsanläggningar, idrotts-, friskvårds- och rehabiliteringsverksamhet samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet. I butiken går det också bra att handla gas till stormkök, frystorkad mat, kartor, nalgeneflaskor, termosar.

Bolagsform: Aktiebolag, moderbolag: Idrottsklubben Studenterna i, umeå iKSU vD: Lena Margareta Eriksson Lif. Under 2018 finns många erbjudanden för dig som är 65 år eller äldre. Läs mer om Umeå kommuns erbjudanden av seniorträning. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information.

Buss piteå umeå universitetssjukhus
Köra bil umeå stockholm

Det är Navet, utebadet Umelagun, Hemgårdens bad, Sävar simhall, Storsjöhallen med Aquarena i Holmsund, utebadet i Obbola och Vallabadet i Hörnefors, som också har tempererat utebad. Vi erbjuder lek och träning för alla åldrar! Butiken hittar du i entrégatan. Under "Innehåll" kan du läsa mer om de kommunala baden. Välkomna till i vår lilla men sprängfyllda butik. Vad har du för e-postaddress? Verksamheten ingår i: Iksu, hälsa AB, organisationsnummer. Vi har även en del utrustning för klättring och bouldering för den som vill nå högre höjder! Vad är felaktigt på sidan?