bästa libanesiska stockholm

inredningsdetaljer och festa loss på hummus, falafel, vinbladsdolmar, grillat, spett och andra godsaker - här visar vi vägen till Stockholms bästa libanesiska restauranger. Räkna med en populär liten doldis som lätt fylls upp. Inte bara råvarorna utan också detaljerna står i centrum. Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Bästa libanesiska stockholm
bästa libanesiska stockholm

Här kan ni boka bord online, ni får omedelbart en bekräftelse på bokningen. Babel Deli Vasastan, johanna. DU KAN ÄVEN maila DIN bokning. På julbordet serveras varma och kalla meze vilket kan jämföras med svenskt julbord eller spansk tapas.

Kastellet stockholm, Levis jeans store stockholm, Vv ess stockholm ab,

Guiden till Stockholms bästa libanesiska restauranger uppdateras löpande. Läs mer och boka de restauranger som serverar annorlunda och alternativa julbord i Stockholm här! Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Lokalen har influenser från Mellanöstern och här finns det plats för ett mindre antal sällskap, vilket skapar en intim och personlig miljö. Insup restaurangmiljön med dov belysning och snirkliga detaljer. Butiken på Centralen har sommaröppet dessa tider: Mån-fre 8-19, lör-Sön 10-18, restaurangen har stängt.o.m. Hit vallfärdar stammisarna även för att lyssna på spelningar och äta pitawraps eller meze på den soliga uteserveringen. Här i Stockholm är det libanesiska köket populärt inte bara för sina goda smårätter - meze - utan även för sina huvudrätter med allt från lamm till vegetarisk mat. Tulegatan 29, Sundbyberg, babel Deli är lite mer av en lunchrestaurang, men här finns omtyckta libanesiska meze och wraps som lockar många gäster. Priset för julbordet är 495 kr per person och ni har även möjlighet att köpa till olika dryckespaket där ni får prova på några av de världsberömda libanesiska vinerna som produceras i Bekaá-dalen. Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer.

Handelsboden butik stockholm, Babblarna musikal stockholm 2018, Dator stockholm, Elements spa stockholm,