abc gruppen studentmössa storlek

egna smak. Med Sveriges överlägset bästa 3D-konfigurator, flest valmöjligeter på marknaden och unika trygghetsavtal som hjälper dig som student tar vi ansvar för att produkten som symboliserar ditt hårda slit i 12 år blir helt perfekt! Vi har klassiska studentmössor med originella detaljer, men även studentmössor där du kan designa din studentmössa precis som du vill ha den. Du kan bygga din egen mössa i 3D, spara den, dela den och se den i 7 olika vinklar innan du beställer. Du bli krönt efter flera år av studier och kan äntligen stoltsera med att vara färdig för vuxenlivet. Vi samarbetar nära med elevkårer på Sveriges gymnasieskolor för att erbjuda en komplett utprovning av skräddarsydda mössor och mölighet till unika skolrabatter! Passa på att beställa din studentmössa hos oss idag. Deras skräddarsydda studentmössor anpassas efter höjd, omkrets och form så att de sitter helt perfekt. Söker du efter den perfekta studentmössan till din student?

Vi har livstids produktgaranti och skulle något bli fel vid produktionen av din mössa så syr vi en ny eller ger dig pengarna tillbaka. Studentmössan är en väldigt viktig produkt som du får bära med stolthet. Du kan välja bland annat färg på strimma och namnbrodyr, valfri kokard, skärm och foder. Söker du ett billigt alternativ så har du kommit rätt! Dessutom kommer din designade studentmössa att bära på alla minnena från den oförglömliga dagen.

Seifert skräddarsyr alla studentmössor och ser varje studentmössa som ett unikt hantverk. Du betalar endast tåg stockholm eskilstuna pris för de tillval du vill. Titta också på vår avdelning med kläder, studentprylar och andra passande tillbehör. 15 rabatt på din studentmössas grundpris och tillval. Efter flera år av studier är det äntligen dags att komma ut i världen som en vuxen individ redo för arbetslivet eller vidarestudier. Idag erbjuder vi inte bara studentmössor för landets alla studenter, vi är även leverantörer för det Danska Kungahuset, något vi är mycket stolta över. Den kungliga kvaliteten är något du alltid kan räkna med när du beställer din skräddarsydda studentmössa hos oss. Det är en stolthet som endast studenterna får stoltsera med. Se till att du köper en studentmössa som du verkligen vill ha, det är trots allt den mössan du kommer bära när du går från studerande till vuxen. Beställ idag och ändra dig i lugn och ro senare med ABC-Gruppens kostnadsfria ändringar. Kostnadsfria ändringar, snabba leveranser.