norrköping universitet boende

Restiden utan byten är ca 60 minuter och är ofta fullt jämförbart med buss och tunnelbana från Stockholms förorter och närmaste kranskommuner. På fredags- och lördagsnätter går sista bussen från Stockholm.30 och SL-kort gäller. Kontakta oss så försöker vi hjälpa dig med studentbostad. Har du svårt att hitta bostad inom tullarna eller vill du bo lite utanför Stockholm? Är du student och söker nya vänner, gemenskap, underhållning, studieplatser eller den fetaste utekvällen?

Kårhuset Trappan Kårhuset på Campus Norrköping finner du mitt i industrilandskapet. De rymlig lokalerna gör att inget event är omöjligt på Trappan. Bo mitt i stan med Centralstationen och shopping utanför.

Nordens största djurpark Kolmården finns cirka 25 minuters bilfärd bort och till Norrköpings flygplats är det bara drygt en mil. Njut av härlig och krav-märkt frukostbuffé i vår restaurang. Bussarna är dubbeldäckare med luftkonditionering och fritt Internet ombord. Restaurangen serverar välsmakande husmanskost anpassad efter dina önskemål och barnen har eget lekrum. Barnen får en alldeles egen meny att välja från. Eller låna en av våra cyklar om du hellre rör dig utomhus. Vi är ett av de studentbostadsbolag som har flest nöjda hyresgäster! Vill mohv lund till salu du också bo hos oss? Du bor ett stenkast från Centralstationen med bara 10 minuters bilresa till flygplatsen. Hotellet är lättillgängligt med lugnt läge i norra Norrköping. Träna i vårt fräscha gym, ta ett dopp i den 25 grader varma poolen eller slappna av i bastun. Du betalar hyra 10 månader om året och el, värme och varmvatten ingår.norrköping universitet boende

Ät gott, basta och ta ett dopp i takterrassens jacuzzi.
Boka rum på Scandic Norrköping City!
Bo i rymliga rum nära naturen och Kolmårdens Djurpark.
Smidig anslutning till E4 och fri parkering.