lastbilsattacken i stockholm

bilgatan Mäster Samuelsgatan. Strax efter.30 bekräftar polisen via sin hemsida att flera personer har skadats och att det finns dödsfall, men uppger inte hur många. Inlägg producerades under nämnda hashtagg med erbjudanden om mat, dusch, husrum, skjuts hem, förnödenheter och sällskap. 1 av 21, lastbilschauffören har stannat utanför restaurangen på Adolf Fredriks kyrkogata.

Terrordådet i Stockholm 2017 Wikipedialastbilsattacken i stockholm

Hemköp södermalm stockholm
Billiga datorer stockholm
Organisation och ledarskap stockholms universitet
Billiga långklänningar stockholm

Trafikverket bekräftar att stoppet i tågtrafiken inte bara gäller SJ:s tåg. Men det är för sent. Alla sjukhus i Stockholms län har gått in i katastrofläge, en beredskapsåtgärd. 52 53 En person efterlyst för terrorism i Ryssland, men utan koppling till händelsen, hängdes ut som gärningsman på högerpopulistiska webbplatser 54 55 och flera falska rykten och manipulerade fotografier spreds på sociala medier. Fyra av dem var kvinnor, varav en var en 11 körkort lastbil västerås år gammal flicka. Han delade lägenhet med uzbekiska män som förekommer i flera polisutredningar, bland annat för ekobrott där pengarna misstänktes gå till terrorfinansiering.

Läs allt om terrorattacken i Stockholm den Här hittar du all information om hur Rakhmat Akilov utförde lastbilsattacken på Drottninggatan - och vad som hänt efter.
Terrordådet i Stockholm 2017 var en terrorattack 4 5 som inträffade på eftermiddagen fredagen är en person vid namn Rakhmat Akilov i en lastbil körde på människor längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm.
Som en följd av detta avled fem personer: tre på Drottninggatan och två senare på sjukhus.
Det är fredag eftermiddag och på Drottninggatan, strax intill, är det fullt av folk i rörelse.
Klockan bör, enligt de uppgifter Aftonbladet har, vara strax efter kvart i tre på eftermiddagen.