umeå fotbollscup 2019

och öppnar för anmälning i mitten av november! En ungdomscup i fotboll för pojk- och flicklag. Varmt välkomna till Umeå 25-! Denna turnering spelas den 29/3-31/3 2019.

Turneringens festivalcentrum ligger på det natursköna området Nydala med 12 naturgräsplaner och direkt närhet till camping och bad. Vi erbjuder en välorganiserad turnering där alla matcher spelas inom ett par kilometer från centrala Umeå.umeå fotbollscup 2019

Välkommen till Cup Gotland 2019. Fotbollsturnering för tjejer 1-4 aug, 34:e upplagan. Cupen spelas under två dagar den 12- på konstgräsplan inomhus i Växjö Tipshall. Cupen vänder sig till elitsatsande tjejlag i åldersgruppen 2004 och är en "all inclusive cup" där allt. Sund Cupen 2019 är en fotbollscup som arrangeras av Sund IF och spelas i Sundsvall.

Ta med familj och vänner : Alla som deltar i arrangenmang inom Idrottens Ö, reser till Gotland på våra förmånliga idrottspriser. Undantag till detta beslutas av cupledningen. Fotbollsturnering för tjejer 1-4 aug, 34:e upplagan. Vi erbjuder ett fotbollsäventyr för barn, ungdomar, seniorer och Parasport. Ta med familj och vänner och passa på att se och uppleva Gotland på sommaren.

Pojkar, flickor, preliminära spel dagar är: Fredag: Kväll F07, kväll/Natt F05. Alla matcher spelas på naturgräs.

Umeå kungsgatan 78, Senab interiör umeå, Curling div 3 umeå, Media markt umeå tv samsung 65 zoll,