nyproducerade lägenheter helsingborg

trea med balkong. Lägenheten är i mycket fint skick och har öppen planlösning, stora fönster med fint ljusinsl. Hissen från markplan tar oss bekvämt upp till denna genomgående lägenhet som. De boende kan ordna och delta i sociala aktiviteter enligt vars och ens intressen.

Här erbjuds en enastående våning med vackra takstuckaturer, tidsty. Köp denna nyproducerade tvårummare på ljust läge på andra våningen dit ni bekvämt tar er med hiss. Samtycke till att ta emot cookies. Föreningen blockhyr huset av ägaren, det kommunala bostadsbolaget MKB. I stadgarna för boföreningen har vi nuvarande medlemmar i boföreningen skrivit ner hur vi vill förverkliga de möjligheter som denna unika boendeform innebär. En stilren och rymlig lägenhet med. I huset finns 45 hyreslägenheter, från ettor till sexor. Inbäddat i grönska mellan centrum och Slottshagen finns det nu chans att förvärva ett mycket trivsamt boende fördelat på 3 rum kök.

5 dagar Budgivning pågår Härlig lägenhet, perfekt för den lilla familjen eller studenten - karaktärsriktiga ytskikt och trevlig balkong. Inbjudande bostad på nedre plan med generös uteplats Hallen är ljus och lockar vidare in i bostaden med sitt fräscha, mörka klinkergolv, som glide. Välkomna in genom porten på Krabbegatan 14 och ta bekvämt hissen upp till tredje våningen. Så centralt ni kan komma i Helsingborg med endast ett par minuters gångväg till hamn, strand, gågata. Nyligen renoverad pärla högt upp i huset! Varmt välkommen till Sockengatan 22B och denna mycket omtyckta bostadsrättsförening. Solid HSB-förening på populärt områ. Föreningen utförde nyligen ett stambyte och därmed ett totalrenoverat badrum!