umo uppsala telefon

mår bra och vill ha någon att prata med har behov av preventivmedel behöver akut p-piller vill testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom tror att du är gravid och vill göra graviditetstest. 15-16 har vi drop-in för klamydiatestning. Rådgivning och akut hjälp: För sjukvårdsrådgivning ring 1177. Vi samarbetar med kommunens kuratorer. Vi som arbetar på här är barnmorskor, kuratorer och läkare. Västgötaresan Uppsala Karta Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du administrera delar av din vård: Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar.

Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Kolla upp om du är gravid kolla upp ditt kön eller hur kroppen utvecklas få p-piller, kondomer eller andra preventivmedel. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss på Capio mättekniker utbildning stockholm Vårdcentral Sävja Ungdomsmottagning administrera delar av din vård. På ungdomsmottagningen är alla frågor om kroppen, känslor, sex och relationer välkomna. Här träffar du barnmorska, kurator och läkare. Hitta till, samariterhemmet, ungdomsmottagningen är för alla ungdomar och besöken är kostnadsfria. Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation.

Ingen fråga är för liten eller för stor! Där får du samma hjälp som på ungdomsmottagningen och vi har till och med samma telefonnummer. Vid livshotande tillstånd ring 112. Alla som jobbar på mottagningen har tystnadsplikt. Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med.