hotell borås Best western

oss på följande adress: Best Western International, Inc. Vänligen skicka inte lidl önsta gryta västerås din betalningsinformation eller annan känslig information via e-post eller annan otillräcklig meddelandefunktion (t.ex. Genom att använda denna Site eller en mobilapplikation (Site eller genom att delge personlig information till BWI, eller genom att på annat sätt indikera att du godkänner att motta marknadsföring eller annan information från oss, så godkänner du även alla handlingar utförda av oss för. En cookie är en enkel textfil som lagras på din dator eller mobila enhet av en hemsidas server. I andra situationer så kan det vara så att det krävs av oss att vi måste fråga om ditt godkännande (t.ex. Vänligen notera att vi måste avslöja din information med våra underställda bolag, dotterbolag eller tredje part samt serviceleverantörer för att utföra vissa belöningar och tjänster. BWI får samla in, använda och delge personlig information för ett eller flera av följande syften: Genomförande av en reservation eller informationsförfrågan. . När du navigerar på Siten så tillåter du att vi och våra tjänsteleverantörer kan hämta in särskild icke-personlig information, så som din datortyp (Windows eller Macintosh skärmupplösning, OS-version, internetläsare, och internetläsarversion genom att använda automatiserad datainsamlingsteknik. Since I was able to move rooms, I enjoyed it immensely. Alternativt kan du även besöka laboutcookies. De personer som väljer att besöka Siten gör så på eget initiativ och på egen risk, och de är ansvariga för att följa alla lokala lagar, regler och bestämmelser. All information som du delger genom denna typ av tjänster är offentlig information och kan bli tillgänglig för besökare på Siten och för allmänheten.

BWI kommer att infria sådana krav på det sätt som krävs och inom den tidsram som krävs enligt gällande rätt, och, då detta tillåts av lagen, så kan vi komma att ålägga dig med en lämplig avgift för att täcka de kostnader det innebär för. Det datum då denna policy senast ändrades finns längst upp på denna sida.

Öppettider och priser Historiska Museet Deanna Lund - Artist Facebook Uppsala - Discover Today, Upcoming and Weekend Yellow Män Timberland 6 Inch Stövlar, stövlar timberland Tretorn - Official Site

Licensierade hotell, dotterbolag och tredje part. Vi får samla in personlig information om dig från ett antal källor, vilka inkluderar: genom hemsidan; genom reservationer och genom kundservice; genom sociala medier och märkets digitala kanaler (t.ex. Intjänande av poäng hos dessa företag eller så kan dina fördelar av sådana tjänster försenas. För att marknadsföra och bli behörig för Best Westerns samarbetsföretags kreditkort. Kommentar OM minderÅrigas ANVÄndande AV hemsidan Denna Site riktar sig ej till minderåriga (vilket definieras av tillämplig lag och vi ber att minderåriga inte uppger personlig information via Siten. Vi kan till exempel inte ta en reservation utan ett namn, och om vi inte kan delge din personliga information till licensierade hotell eller dotterbolag så kan det vara så att vi inte kan erbjuda dig hela eller delar av reservationstjänsterna, andra tjänster, eller fördelar. Ett Best Western Travel Card är ett kort med lagrat värde på, vilket kan användas för att betala för logi (rumstaxa och eventuella skatter) på licensierade hotell världen över. HUR VI ANVÄnder DEN personliga information VI samlar IN BWI samlar in personlig information om sina gäster, besökare på Siten, samt om andra, så att vi kan tillhandahålla dem med en upplevelse som motsvarar behoven och önskningarna för dessa individer. För att vi ska kunna spåra, hantera och svara på en kunds förfrågningar till vår kundservice och för att kunna förbättra och stärka kundens upplevelse.

Elite hotell göteborg dignande julbord, Scandic plaza borås tripadvisor,