göteborg kommunval 2018 live

stödet kan förklaras med den omfattande medierapporteringen kring Västlänksfrågan den senaste tiden. LÄS MER: Svårt läge väntar i Göteborg efter valet. Kommer att lägga en egen budget. Folke Johansson är professor i statsvetenskap vid Göteborg universitet. Redan i dag har vi tagit fram mycket, nu gäller det att få ut budskapet. Om alliansen börjar backa i västlänken har vi en deal direkt. Folke Johansson Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet.

Bild: Fotograf Carl-Henrik Trapp. Han har forskat om lokala småpartier och menar att opinionsstödet för Demokraterna var väntat.

Får vi det kan vi förhandla fram de saker vi vill, trygghet på gatorna, resurser till skolan, och ett stopp på Västlänken, säger han. Du läser nu en av dina fria artiklar på, lÄS MER: Katastrofsiffror för S i Göteborg, partiledaren Martin Wannholt säger att det stämmer överens med partiets mål: man har siktet inställt på ett tvåsiffrigt valresultat. Det är ett jätteenkelt svar på den frågan. LÄS MER: S om katastrofresultatet: "Jag har goda förhoppningar". Västlänksrapporteringen har gynnat Demokraterna, stödet kan förklaras med den omfattande medierapporteringen kring Västlänksfrågan den senaste tiden. Det mest fördelaktiga för dem är ju en vågmästarställning, då kan de rösta fritt utifrån vad de själv vill göra. LÄS MER: Svårt läge väntar i Göteborg efter valet. Vågmästarställning mest fördelaktig, att partiet skulle komma att ansluta sig till något av de nuvarande blocken är osannolikt, menar Folke Johansson. LÄS MER: Så vände Wannholt Göteborgspolitiken upp och ned. Det är möjligt att det går åt det hållet, men jag är osäker att Demokraterna verkligen skulle göra det.

Safe - solidaritet arbete fred ekologigöteborg kommunval 2018 live

Båttur göteborg hönö
Göteborg väder juli