capio vaccination malmö

mer om riskgrupper för influensa och för andra sjukdomar på våra undersidor hämtade från 1177 Vårdguiden. . Om du ska ut och resa eller behöver skydd vid en viss tidpunkt rekommenderar vi därför att du bokar in ett besök så tidigt som möjligt. Därefter informerar vi dig om vilket skydd vi rekommenderar, svarar på eventuella frågor du har och ger dig din vaccination. Var ute i god tid, många vaccin behöver tas vid upprepade tillfällen (i en serie vilket medför återbesök under en tid. Ditt besök hos oss, på mottagningen frågar vi dig om ditt allmänna hälsotillstånd, ditt resmål och dina allergier. Helhetsbetyg 67 poäng, det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel. Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013.

I vissa fall är det bra att vaccinera sig även vid inrikesresor, eftersom exempelvis TBE är vanligt förekommande i delar av landet. Du bör vanligtvis inte vaccinera dig om du har en allvarlig infektion i kroppen och tar antibiotika eller befinner dig i ett tidigt stadie av en graviditet. Capio Citykliniken Centrum, Malmö får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet.

Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig. Du kan behöva vänta till exempel några veckor mellan varje vaccination. I vissa situationer är det dock så pass viktigt med skydd att du bör vaccinera dig ändå.

I särskilda fall görs en undersökning innan din vaccination, men det brukar sällan behövas. Här är det även viktigt att vara ute i god tid då det kan hända att du måste ta vaccin i flera omgångar. När ska du inte vaccinera dig? Välkommen till vår vaccinationsmottagning. Studentgatan 1, 21138, Malmö, vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende". Detta för att du ska få bästa möjliga skydd. Extra viktigt är det om du ska resa långt, vara borta länge eller befinna dig i miljöer du är ovan vid.

Vaccination - Capio Citykliniken Malmö Stortorgetcapio vaccination malmö

Flygbussarna malmö
Brand på friisgatan malmö