avspärrningar stockholm idag brand

och bor atom Södra länken och under sommaren tas de i drift. Busslinje 2 mot Sofia och linje 55 mot Hjorthagen kör en annan rutt och en del följdförseningar i kollektivtrafiken är att räkna med. Stockholm, klockan.16 på torsdagsmorgonen skedde ett rån på ett växlingskontor vid medborgarplatsen. Jag vet inte i vilken omfattning men jag skulle tippa att det är glödbränder, säger Barry Levis, räddningstjänstens presstalesperson på plats vid 15-tiden. Norrortsleden stängs av under. Larmet kom till polisen vid 05-tiden på tisdagsmorgonen. Norra och Södra länken får trafiksäkerhetskameror. Branden vid korsningen i centrala, stockholm fortsatte under eftermiddagen och in mot tisdagskvällen.

P4 Stockholms reporter träffade Barry Levis vid avspärrningarna vid.30. Den misstänkta gärningsmannen lämnade ett okänt föremål efter sig och nu är polisens bombgrupp på väg. Birger Jarlsgatan är avstängd vid Stureplan och Nybroplan, och Norrlandsgatan mellan Kungsgatan/Mäster Samuelsgatan. Vid en så här stor brand finns det alltid en risk för ras, säger Toni Frank till TT på morgonen.

Ljunggrens papper stockholm
Lediga jobb stockholm hotellstäd

Barry Levis, husen ligger tätt i kvarteren och enligt P4 Stockholms reporter på plats tidigt på tisdagsmorgonen började brandmännen spruta vatten på intilliggande hus för att förhindra spridning. Fyra personer har evakuerats, säger Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen. I sämsta fall har vi glödbränder på alla fem våningsplanen. Vi har under efternatten här trappat ner ganska mycket med personal på plats. Omkring 60-70 brandmän från Storstockholms brandförsvar var på plats under morgonen och bekämpade branden. Från augusti bygger Stockholms stad bredare cykelbanor på Norra Bantorget och Östra. Ombyggnad av cykelbanor på Östra Järnvägsgatan och Norra Bantorget. Vi arbetar i fem olika sektorer för att bekämpa branden. Han vittnade om brandmän som arbetat under lång tid och att släckningsarbetet kommer fortsätta hela natten. Live: Avspärrat efter två bomblarm. P4, stockholm, joel Westerholm/Ekot, mårten Eidevall. Nio minuter senare rånades ytterligare ett växlingskontor på gullmarsplan av två personer på moped, och.