restauranger stockholm bianca ingrosso

var den lite för oljig för min smak men förväntar man sig inte den traditionella vongole smaken så var den absolut god. Har så mycket respekt för dem och deras yrke! Vi käkar, snackar skit, lyssnar på när pappa eller Benjamin spelar piano, kollar någon film och äter lite till. Är så sugen på deras pizza och bresaola! Min favvo var deras friterade broccoli stekta folktandvården elineberg helsingborg i chili vitlök!

Ni kanske inte vet detta men min pappa är en otrolig kompositör och skriver så vackra melodier på sitt piano att blir tårögd varenda gång. Godmorgon vänner 3, igår bjöd mamsen ut 3 av hennes 4 barn på italiensk middag, Olivers vän har nämligen en ny italienare. 15:11 november 19, 2018 Bianca, mÅndag: Imorse poddade jag tillsammans med Vanz som gästade min och Alice podd. Giannina på, bronza, tisdag: DEN, sTÖrsta, dageyp hela mitt LIV!

Gayklubb stockholm idag, Timberland barnskor stockholm, Lediga jobb din sko stockholm,

16-18 ska jag gästa en podcast tillsammans med Alice Kommer säkert på kvällen beställa hem Foodora och bara mysa efter en förhoppningsvis lyckad lanserings vecka. Kolla in denna vackra gröna färg! När jag landade igår morse tidigt på morgonen så åkte jag, pappa Åsa direkt till stan för att äta frukost på ett av deras favvo ställe här. ORag, den var verkligen svin god! Jag har det så mysigt här och så otroligt skönt att komma ner i varv även fast jag typ suttit och gjort dataarbete konstant och mobilen plingar var 5e minut med jobbgrejer hehe. Lugnet här är så fridfullt och välbehövligt! Caia hela dagen, vi sitter hela teamet på kontoret till sent ikväll och bara köttar inför morgondagens lansering klockan.00! In på möte med, tourn (där jag bloggar fixa min mobil, min kamera är fortfarande paj.