jobb butikssäljare linköping

och miljö som är nyckeln till vår framgång. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Med detta är du synlig när verksamheter ska rekrytera nya medarbetare. Ditt viktigaste ansvar är att varje besök i vår butik leder till en positiv upplevelse för våra kunder då vårt mål är att alla som besöker oss blir bemötta på ett varmt och personligt sätt. Vårt mål är att göra dig till en riktigt duktig säljare och att du samtidigt har väldigt kul på vägen! Ni arbetar i ett team på ca 4- 6 personer och arbetar varierande tider enligt butikens öppettider, vilket även innebär helger och kvällar. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det går inte att söka tjänsten via e-post. Det här får du göra, som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker.

jobb butikssäljare linköping

Postnord linköping s oskarsg sverige, Mango stockholm jobb,

Butikssäljare till Optimera, linköping, optimera butikssäljare Övriga jobb, handlare Hemköp Tallboda, Linköping. Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Axfood butikssäljare, arbetsgivare i fokus, tipsa mig om nya jobb! Fråga mig inte igen. Läs mer om oss. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Vi har en utvecklande karriärmöjlighet för dig som vill arbeta med försäljning! Nu söker vi en engagerad och positiv Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Vill du vara med på resan mot nöjdare kunder tillsammans med drivna kollegor?jobb butikssäljare linköping

Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Linköping, typ av kontrakt Deltidsjobb Typ av jobb, promotion / Eventpersonal Körkort önskas Nej Tillgång till bil önskas Nej Personligt brev krävs. Butikssäljare - jobb i, linköping. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med.000 annonser i, linköping och andra stora städer i Sverige.