lundin edvard grieg

Innovasjon som samfunnsansvar, gode ideer og nye løsninger er avgjørende for at vi skal kunne stadig forbedre oss. Dette er hovedkonklusjonen i en rapport som HOG Energi nylig har utarbeidet. August 2014, kl 19:00.

Les mer Besøksrekord for OTD2012 Med 22 462 besøkende i Vestlandshallen i Bergen, ble det besøksrekord for Norges største årlige oljemesse, OTD. Les mer Statoil med viktig funn på Skrugard-prospektet Funnet er et gjennombrudd i dette uutforskede området og en av de viktigste lete-hendelsene på norsk sokkel de siste ti årene, sier Statoil ledelsen. Visjon "Hordaland skal være en ledende energiregion". Les mer Sammen for økt utvinning på norsk sokkel Anbefalinger fra KonKraft til OED innen økt utvinning og kostnadsreduksjon ble i går overlevert til Olje-og energiminister Ola Borten Moe. Les mer Sommerhilsen fra HOG Energi Les mer Mongstadprosjektene avsluttet HOG Energi har nå avsluttet arbeidet med Mongstadprosjektene for Hordaland fylkeskommune.

(Grafikk: NRK) Les mer Månelandingen skal skje på Mongstad Regjeringen holder fast på Mongstad som arena garagehuset i helsingborg for månelandingen. Les mer Ber myndighetene om å planlegge for nye 40 år HOG Energi, Hordaland fylkeskommune, Bergen Kommune og Business Region Bergen har i felleskap utarbeidet en høringsuttalelse i forbindelse med Olje- og energidepartementets arbeid med den nye olje- og gassmeldingen. HOG Energi roser samarbeidet. Toni Nundal, kommunikasjonsdirektør i BKK ble også valgt inn som ny styremedlem. Les mer Participate in Bergen region events in Houston!

Lundin fastighetsförmedling göteborg
Urolog niklas lundin