öppen bröstmottagning lund

Barnmorskemottagning, vi följer din hälsa genom hela graviditeten och hjälper till med preventivmedel, cellprov och test av könssjukdomar. Samlad kompetens inom bröstcancervård, inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns vår specialinriktade. På mottagningen finns även psykiater, kurator, sjukgymnast och sekreterare. Hos oss finns en god samlad kompetens med bröstprofilerade kirurger, plastikkirurg, onkologer och specialistsjuksköterskor. Du kan också läsa mer om utredning enligt standardiserat vårdförlopp vid välgrundad misstanke om cancer här. Patienter som skall få strålbehandling remitteras till Södersjukhuset för denna behandling.

Öppen bröstmottagning i Malmö Är du säker på att du vill logga ut?
Kristianstadsbladet är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll.
För lite mer än 1 månad sen hittade jag en knöl i mitt bröst.
Jag gick till läkaren som ansåg att det var en inflammerad bröstkörtel och jag gick snällt hem för att avvakta ett par veckor.

Här berättar vi vad som gäller om du behöver vård men är på tillfälligt besök i Stockholms län eller kommer från ett annat land. Vi erbjuder även föräldragrupper och babymassage. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. För information och kontaktuppgifter till respektive enhet se länkarna högst gratis prylar stockholm upp och längst ner på sidan. Vi har även en flygmedicinsk mottagning. Efter ett år utvärderas försöket. Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus är en av Stockholmsregionens största enheter för behandling av bröstcancer.öppen bröstmottagning lund

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Hitta hit och parkera.
Lund, clemenstorget är belägen centralt i, lund, bredvid järnvägsstationen och flera busshållplatser, med en stor bilparkering tillgänglig i samma hus.

Securitas larmcentral lund
Lunds universitets bibliotekskort
Kommissionär lund media markt