stockholm radiostationer lyssna live online

nu misstänkta för grov otillbörlig marknadspån den här historien rymmer inte bara ett raffinierat brott, den rymmer också frågan om vilket ansvar de medier som erbjuder dessa börsforum har. Men en sådan här historia utspelar sig faktiskt inte särskilt långt bort. Men vad är för källor Kalla fakta förlitar sig på i programmet? På 80-talet jagade "alla" journalister ubåtar, för att sen försöka slå hål på bevismaterialet. Men varför är det så det är? Aftonbladet och Expressen gör det.

Sveriges Radio ger dig nyheter, program och poddar i allm nhetens tj nst. Lyssna direkt p P1, P2, P3, eller P4 med 26 lokala kanaler. P TV just. SF biobiljetter Boka ditt biobes k online s kan du sj lv v lja plats och slippa k a n r du kommer.

Gamla stan stockholm butiker
Dator stockholm
Tåg helsingborg stockholm

Reporter: Johan Cedersjö Bakom kulisserna på Kalla Fakta så avslöjades korruptionshärvan Ett försvunnet spritförråd, en slottsbostad i strid mot regler, fusk och fiffel med upphandlingsregler och fakturor samt en generaldirektör som velat lägga locket. Får man skämta om allt? . Therese Rosenvinge har tagit reda på hur det ikea butik i stockholm city kommer sig att sökandet efter en häst kunnat bli en av den här månadens stora medieföljetonger. Men det är inte enkelt. Vår undersökning visar att på en del håll är bilden densamma nu som då, men på andra håll har flera bibliotek ändrat i sina policys och strukit sådant som kan öppna för subjektiva bedömningar. Ofta ett sätt att positionera sig som motståndare mot det som då brukar kallas elitens etablerade medier. Men i rapporteringen verkar just siffran 25 000 ha slagit an så starkt att nyheten till och med fick nationella vingar.

Stockholm radiostationer lyssna live online
stockholm radiostationer lyssna live online

Sophämtning stockholm upphandling, Smaka på stockholm 2018 restauranger, Köra motorcykel i stockholm,