serneke bygg ab göteborg

är det klart att hela 26 partners från flera branscher tillsammans kan fortsätta utveckla, testa. Invigning av Amasten Sveriges första Riki-hus, Vätten 2, på Näckens väg 27 i Umeå. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.serneke bygg ab göteborg

Serneke utökar personalstyrkan i Malmö med ännu en arbetschef och anställer Tomaz Bodmark.
Efter närmare 14 år på peab är det nu dags för honom.
Serneke är nästa generation entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning.

Sf biopalatset göteborg
Sushi yama göteborg öppettider

Skanska investerar 1,8 miljarder kronor i kontorsprojektet Citygate i Göteborg. 6 000 kvadratmeter Eskilstuna kommun bjuder in till en ny markanvisningstävling för bostäder i Eskilstuna. "Stadsbyggnadsprojekt med hög integritet" Riksbyggens Brf Guldspiran vid Holma Torg, Malmö, är ett av de nominerade projekten till ett skånskt. Milstolpe Först ut att certifieras med Citylab, Sweden Green Building Councils nyutvecklade. BRF Glitne är ett påbyggnadsprojekt i centrala Umeå, ritat av BIG Architects.

Under de närmaste åren ska upp till 600 miljoner euro investeras i ett nytt urbant komplex med arbetsplarser och boende. Anledningen till varför samarbetet hållit så otroligt länge är förmodligen för att dom placerar kunden allra först och vårdar sina relationer. Janerik Henriksson / TT: Skanska får miljardkontrakt i Göteborg. 200 studenter tvingas flytta Den 1 november fattade Miljönämnden beslut om att studentboendet Pålsjöäng i Lund måste stängas ner. Närheten till Köpenhamn. Vision, candidator skall vara en nordisk IT-partner som är erkända för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Affärsidé, vi skall genom en mycket bra kundupplevelse och verksamhetsförståelse leverera IT som tjänst till företag och organisationer där vår uppriktighet och vårt engagemang ger mycket nöjda kunder som i sin tur ger nya kunder.