gym med barnpassning lund

tema; hur det är att vara gift med någon som är gift med sitt jobb. Vi älskade att dansa och dans ett trevligt sätt att motionera på, allra helst om man som jag hade en make som dansade som en gud. När Karins mamma kommer hem tar allt en oväntad vändning. Det fanns flera utställningar att. Därför har nu stora problem med sin cykel, eftersom styret nu sitter snett. Jag brukade tjuvlyssna på de vuxnas samtalsämnen och tyckte det var intressant när de berättade att folk kunde rädda sig ett krashat flygplan genom att anbända fallskärm som vecklade ut sig i luften. Hur låtar det egentligen på gymmet? Fem personer som gestaltar varsitt årtionde ger sin syn på saken.

Drift med den otillgängliga vården. Maten var allt annat än högklassisk men å andra sidan åkte vi inte till Ryssland för matens skull. Finland tillhörde Sverige åren 12å vi genom freden i Fredrikshamn förlorade det till Ryssland, År 1917 förklarade sig Finland självständigt och har så varit sedan dess. Det går bättre när de använder en fast telefon. Men skam den som ger sig säger ordstävet och jag tänker inte ge upp. Två något slitna herrar tävlar i att lokalisera olika destillerade vätskor som de smakar. Det bildades pakter och man visste inte vem som var ens vän, och vem som var en listig fiende. Med lite blus inspiration i den melodin, blir det ännu mera som en onykter person. Vad som skiljer en installation från en konstutställning vet jag inte men jag trodde att konstresan skulle ge mig klarhet.

En yrvaken lodis tror att de pratar med varandra och får märkliga bilder av deras sexliv, med mera. En mamma väntar på att barnvakten ska komma. De är inte särskilt matnyttiga utan det är ganska  arbetsamt att äta dem. En dialog om vad som egentligen menas med att vara tjock, mullig, fet, rund etc. Mel: Far jag kan inte få upp min kokosnöt. Till slut kliver Mark Zuckerberg in i scenen och löser situationen. Många människor har bokhyllor fulla av böcker, men läser dem sällan. Om hur det kanske gick till när kyrkan bestämde att kollekten kan swishas.