webbkamera malmön

byggt upp en viktig service för vår besöksnäring och för oss bofasta invånare som på nära håll kan få uppleva de fina naturupplevelserna, kryddat med en portion. Vid 20-tiden öppnade Trafikverket Ramsviksbron för Soten. Det är ingen överdrift att säga att Göran har blivit en viktig kulturambassadör för näringen och Sotenäs kommun. Vid ankomsten serverade skepparen och besättningen en välkomstdrink. From 180226 bildtur från Smögen till Hunnebostrand genom Sotekanalen.

Åk med Soten, mer info. Att få ta del av denna kunskap är en viktig del av vår kulturhistoria. En halvtimma senare ankom Soten Hunnebostrand där det blev ett varv i hamnen med lokala berättelser. Kl.19 lossades förtöjningarna för en liten sväng in i Smögens vackra och pittoreska hamn. Båtgästerna som äntrar M/S Soten Smögen får på detta sätt inte bara del av en sällsynt vacker sjöresa där skärgården är klassad bland de sju förnämligaste i hela vår värld, utan man får även höra intressanta berättelser från äldre tider om vår kust. Posted by, marcus Bertilsson on 2/26/2018 (39 items generated. Facebook Photo Fetcher 2). Motivering: Göran Hahne har tagit tillvara café corniche stockholm sverige och vidareutvecklat den fina berättartradition som kustens folk hade förr i tiden och var välkända för. Göran Hahne berättade om historiska såväl som aktuella händelser från de platser som passerades. Åk med på en bildtur med Soten från sommarkvällen, Smögen till Hunnebostrand genom Sotekanalen och åter till Smögen.

Grattis Göran Hahne med besättning! Sedan bli det fika och återfärd till Smögen som angjordes strax före.22 31 december 2017 mottog Göran Hahne stiftelsen Sotenäs Turisms turistpris. Räkor med tillbehör serverades. Du hittar oss på Kungsgatan 54, vid Hötorget i Stockholm. All of these are famous names on the. Beläget mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan hittar du BarbeQue Steakhouse Bar Resturangen öppnade i september 2008 och redan dragit till sig ett stadigt flöde med gäster. 24 h am Tag erreichbar!