lägenheter göteborg hemnet

Havsutsikt från en stor balkong mot väst. En lägenhet med massor av vindskaraktär. Unik välplanerad gavelfyra med balkong i väster och två franska balkonger. Nyproduktion, succén i Lindholmshamnen fortsättter.

Direktflyg göteborg tehran
Feskekörka göteborg öppettider

Med takhöjd på swedbank malmö öppettider bulltofta 4,4 meter och ett sovloft i obehandlad furu. Perfekt till studenten eller som första boende med gångavstånd till både Kvill. Lägenheten är smakfullt inredd med fina färg- och mate. Bo i ett nytt barnvän. Denna välrenoverade och ljusa etta ligger i en mycket bra del av Tuve med närhet till kommunikation och naturområden. Genomtänkt fyrarumslägenhet med soci. Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och renoverade tvåa. På Astris gata 96 ges nu möjligheten att förvärva denna öppna och välplanerade trea med uteplats i väst.

Bostaden är belägen på våning 2 i en vacker byggnad uppförd 1997. På charmiga Bangatan har vi nu nöjet att erbjuda en välplanerad 3:a om ca 77 kvm! Smakfullt renoverat badrum och kök samt bevarade detaljer som ger bostaden.