bröllop helsingborg växthus

att ni skötte allt på bästa sätt under dagen och kvällen. Historiskt sett har byggnaden använts som trädgårdsmästeri, men idag är det ett utflyktsmål för hela familjen där man kan äta, fika och handla inredning samt växter i en helt unik miljö. Gör er helt egen meny eller ta någon av våra färdiga förslag på bufféer eller 3-rätters-måltider. De har också stor erfarenhet av att arrangera fest, bröllop, dop, konferenser samt minnesstunder. Vi rekommenderar er varmt att ha er bröllopsfest i denna fantastiska miljö. Mat café, på Linneaträdgården står vi för mat där vi med internationell inspiration och egen kreativitet ger den svenska husmanskosten en twist, och att varje dag servera en vällagad och god lunch.

Bröllop helsingborg växthus
bröllop helsingborg växthus

Tack för bilderna, vi vill rikta ett hjärtligt tack till dessa skickliga bröllopsfotografer, stylister och bloggare som delat med sig av sina bilder till oss: Anna Roström, caroline Hofer, fotograf Caroline Hofer. Sju dagar i veckan, året runt, har du möjlighet att äta en bit mat eller ta en fika. . Vi trodde inte att man kunde gifta sig i ett växthus och många av våra vänner blev mycket skeptiska. Vi är också vana att servera olika typer av mat beroende på arrangemang lunch, vegetariskt, brunch, våra festbufféer, 3-rätters bröllopsmiddagar samt barnanpassat vid alla tillfällen. Maten var vällagad och smakrik och servering och service under kvällen hade en gemytlig och familjär känsla över sig. Ni kommer inte att ångra er!

Slott jag helsingborgs kommun, Vandrarhem helsingborg thalassa, Statoil helsingborg la coursgatan, Assistanspoolen helsingborg,