bra hundfrisör stockholm

till VD Birgitta Sjölin. Vom og Hundemat innehåller ej tillsatser i form av smak- eller färgämnen, inte heller konserveringsmedel eller tillsatt vatten. Efter utbildningen stod klar med erhållet Diplom så erbjöd vi Johanna att ta över vår gamla hundtrim då Maria hade flyttat in i den nya lokalen på gården. Behöver din hund någonstans att vara på dagarna när du arbetar? Hon jobbar även på loven och storhelger. Jag som driver företaget heter Susanne, jag badar, klipper och trimmar hundar/ katter, i mina lokaler på Klubbgränd 1 ( ovanpå Djurmagazinet) efter tidsbeställning.

Vi kan faktiskt skryta med att vi har vunnit flera utmärkelser för vår goda arbetsmiljö. Jag har trimmat och klippt hundar till både BIS och utställningschampions, jag har också arbetat som lärare/instruktör på Hundens Hus i Stockholm där jag utbildat blivande hundfrisörer. OBS, Tänk på att alla hundar inte gillar andra hundar, håll avstånd och låt inte din hund hälsa på de andra hundarna! . När hon hade sin  praktik hamnade hon hos oss på Hildesborg. Vi tyckte redan då att hon hade bra hand med hundarna. Övrig personal, utanför den direkta djursjukvårdande verksamheten jobbar även lokalvårdare, administrativ och teknisk personal. Behöver din hund gå ner i vikt? Ta gärna med något att sitta på och en liten termos med kaffe, eftersom vi avslutar varje träff med passivitetsträning! .

Johanna har gått 1 årig utbildning hos Maria Herbst för att bli hundfrisör. Just nu har vi inga lediga tjänster. Spontan ansökningar och frågor skickas till VD Birgitta Sjölin.

Referens på oss som arbetsplats lämnas på förfrågan. Standardt, svenskt torrfoder av mycket hög kvalitèt till bra pris! Eller, har du svårt att motionera den? Johanna har varit anställ hos oss sen 2012. Johanna har gått 1 årig utbildning hos Maria Herbst för att bli hundfrisör åren. HundmassÖR, vi kan nu erbjuda våra hundkunder massage av ndmassör! Vi tar i dagsläget emot ca 16 500 besök per.