olympiahallen tennis helsingborg

10 år och äldre till en rolig kväll med tennis andra aktiviteter den 2 februari m Information Vi välkomnar alla barn ungdomar 10 år och äldre till en rolig kväll med tennis andra aktiviteter så ni får lära känna. Olympiahallen är en mötesplats med många intressanta erbjudanden och aktiviteter för vuxna, inom både idrott och friskvård. M, i samverkan med Skåneidrotten bjuder vi in alla i Helsingborg till nedanstående föreläsningar på Olympiahallen med alla menar vi alla i hallen, men också andra idrottsföreningars ledare, tränare, aktiva och föräldrar.fl. Camp Fenix Open 2018, Fenix kampsportsklubb som arrangör i sitt hem på Olympiahallen, med kraft, engagemang och energi. Anmälan föreläsningar hälsodagar på oh i september - oh! 100 kr/timme flashback terror stockholm namn tennis 70 kr/timme badminton Välkomna!olympiahallen tennis helsingborg

Inom kort kommer vi att teckna ett myt avtal med en större aktör inom friskvård. Olympiahallen och klubbarna samverkar med genomförande och kommunikation av aktiviteter i hallen. Vi förstärker kommunikation och information på plats i hallen genom.ex. Klubbarna och shoppen har nu egna storbilds skärmar, rakt framför receptionen.

Ica drottninggatan helsingborg öppettider, Affär söder helsingborg, Bildeve i helsingborg, Skinnjacka herr helsingborg,

Boka föreläsningar för inspiration och utveckling. M Vi vill först tacka er för denna säsong! Hjärtligt välkomna till Olympiahallen! På mässan kommer du att kunna strosa runt bland en salig blandning av samlarföremål till antikviteter. M Anmälan Senast tisdag 13/3 till Avgift 100kr då ingår chips, godis o dricka och två timmar tennis. Gratis föreläsningar om idrott, kost och hälsa - värdefull kunskap för föräldrar, aktiva, ledare och tränare. HTK erbjuder: MultiTennis 4-8 år BarnTennis 8-12 år UngdomsTennis 13-19. Vad investerar vi i och för?

Sportcamps på påsklovet för 8-15 åringar, välkomna att anmäld er, klicka på länken/bilden! Anmälan och kontakt 100 kr/perso. Olympiahallen har glädjen att informera er om att den årliga Antikmässan på Olympiahallen går av stapeln den 25- med jetsons, en ny och mycket erfaren arrangör med bla en liknande mässa på Älvjömässan i Stockholm. Spela tennis med en tidigare förbundskapten hur många har fått den möjligheten? Lösningen är helt unik inom idrottshallar och finns ännu inte på någon annan rackethall i Sverige.

Cellprov helsingborgs lasarett, Xxl helsingborg skridskor, Volvo renault helsingborg, Meritvärde gymnasium helsingborg,