hyra segelbåt stockholms skärgård

du vill hyra, om att hyra båt, du kanske inte har den tid som krävs att äga en båt, men vill ändå väldigt gärna komma ut på sjön. Varför inte prova på våra uppblåsbara kajaker? Bada, sola och mys i egna vikar och kanske besök en eller flera av skärgårdskrogarna. Sök tillgänglig båt, visa alla båtar. I restaurangflottan finns våra klassiska skärgårdsbåtar med en historia från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, och även modernare båtar från 1900-talets slut. Har företaget ett incentive-program och du vill belöna någon för en god arbetsinsats? Du kan exempelvis välja olika utgångshamnar om du vill se flera delar av vår kust och skärgård. Se prisexempel boka eller skicka förfrågan om en privat kryssning ».

Sommarsimskola stockholms stad
Hyra andra hand i stockholm
Ags stockholmsvägen
Hemvärnsgården lund hyra

Navigationen blir enkel då det finns all tänkbar elektronisk utrustning (GPS, autopilot, ekolod, vindinstrument, sjökortsplotter mm). Så här går det till att hyra båt via. Ett perfekt läge för dig som snabbt vill komma ut i skärgården! Vill Du hitta på något i goda vänners lag? Dela på kostnaderna, s/Y Johanna är perfekt att dela på två familjer eller ett större sällskap. Iland kommer du lätt med långt peke och stege. Vad kan vara bättre än att hyra en egen båt för fest i Stockholms skärgård? Hos oss kan du hyra segelbåt och motorbåt i all storlekar, allt från nästan nya till lite äldre båtar i gott skick. Vi seglar ut till en mysig ö, äter lunch eller middag på klipporna, kanske nygrillat. Bland delfinbåtarna är mingelbåten M/S Delfin IV populär då den lämpar sig utmärkt för just mingel. Är det dags för bröllop, julfest, födelsedagsfest, företagsevent eller Kick-Off?

IF-båt uthyres till bra pris. Vi erbjuder en komplett båtuthyrning. Hos oss kan du hyra motorbåt, segelbåt och vattenskoter för en dag eller per vecka.

Gavlegårdarna hyra ut i andra hand
Airbnb stockholm hyra ut
Jag vill hyra rum i stockholm