paddel tennis göteborg

till bokföringslagen). Mer info inom kort. Endast vår anställda personal samt ordförande och kassör har tillgång till våra register. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. På förhand godkända underbiträden/leverantörer till matchi. Rating is available when the video has been rented. Maila oss på om detta önskemål finns. Gdpr ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Vi delar inte med oss eller säljer dina personuppgifter till andra. Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter.

Platform Tennis Paddlespaddel tennis göteborg

B) Sportadmin - för tennisskola och medlemsregister. Watch Queue, queue _count total loading. Information/reklam som mailas eller skickas från oss berör enbart vår egen verksamhet tex kurser, läger och idrottsaktiviteter. Vi lagrar inga uppgifter som du själv inte har lämnat till oss. Vi behöver därför vissa uppgifter om dig för att du bland annat ska kunna använda tjänsten för att boka en bana eller nyttja andra tjänster matchi erbjuder.

One of the most exciting sport. Appen innebär att alla resultat alltid är uppdaterade och det är mycket enklare att få en överblick hur man och andra lag ligger till. Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. Vi hanterar dem endast i syfte för medlemskap och bokning av tider och aktiviteter. Integritetspolicyn i sin helhet kan du läsa här. If you love tennis, loading. Jag godkänner de nya villkoren. Användarvillkoren i sin helhet kan du läsa här.