café corniche stockholm sverige

traditionella? Mycket tid och kärlek är inblandat när vi tillagar de allra bästa råvarorna och presenterar dem för dig. Premiär för första festen på Café Corniche Club i Tumba. Telefon: Hemsida: 03/04/18 Nya lunch tider framöver på Café Corniche Club: Måndag - Fredag.00 -.00 Adress: Tumba Torg 116 Telefon: Lunchbuffén på vår restaurang och festvåning i Tumba Centrum. Ikväll har vi lediga bord så om ni känner för att bara dyka upp är det ingen problem. Boka bord innan det är försent! Dagen vi alla har väntat. 02/26/18 Idag slår vi äntligen upp portarna till vår nya restaurang Café Corniche Club i Tumba. Välkomna in till á la carte från.00 #Libanesisk #Restaurang #Festvåning.café corniche stockholm sverige

Njut av libanesisk mat när den är som bäst.
Café Corniche restaurang och catering ger dig en fantastisk matupplevelse.
Café Corniche Restaurang, Stockholm, Sweden.

Härlig stämning på Café Corniche ni har väll inte missat att vi har öppet till 01:00 på helgerna! Vi öppnar upp vårt kök till just er och kan ta upp till 25 pers. Med en lyxig meny på Café Corniche. Så anmäl ert arbetslag och det vinnande laget går hem med en överraskning och signerat diplom från våran köksmästare. Wenn man hier in der Gegend ist, auf jeden Fall einen Versuch wert! Eller varför inte bara ta något att dricka och koppla av? Boka bord till Morsdagsfirandet hos oss!

Kockduellen, våra dueller har blivit en populär gruppaktivitet som alla kan medverka. Därför förlänger vi tiden den 8/4 och har öppet från.00 fram till.00. Välkommen att boka ditt bord om du inte har gjort det än! Libanon är ett land berömt för sin öppna och kosmopolitiska kultur. Hur firar man Alla hjärtans dag 2018 med sin käresta bäst? Öppettider, mån Tors.00.00, fre Lör.00.00, sön.00 24.00.

Café Corniche i Stockholm - Restaurangens meny, öppettider
Cafe Corniche, Stockholm - Kungsholmen - Restaurant
Libanesisk restaurang på Kungsholmen Café Corniche

Steakhouse stockholm kungsgatan
Köpa kosttillskott stockholm