fisk akvarium göteborg

ställt upp både före, efter och under auktionen. Din anmälan, ditt namn, din e-post, din anmälan har mottagits! Och den pryder nu vår hemsida som huvudbild! Hon kommer även berätta lite om utställning, och hur hon i år blev legitimerad domare av kampfisk enligt bettas4all standard. Meddela gärna att ni kommer så vi kan beräkna fika och plats. Tyvärr har Emelie Embra Brännström fått förhinder, vilket hon är ledsen för.

Visst är det något speciellt när sommaren tackat för sig och hösten knackar på? Adressen är Medborgarhuset i Gamlestan, Brahegatan. Vi kommer dessutom få en presentation av Uddevallas alldeles (sär)egna Fimpen Niklassons akvaristiska äventyr!

Ett öppet möte där vi träffas, pratar fisk och fikar. Det var tre som hade lika många rätt så det fick avgöras på en utslagsfrågan. Summan måste betalas in via GCA. Och många kar har hon haft under årens gång! Vi infomerar om akvariehelgen 2018 som vi håller i Kungälv. Vi kommer dessutom att få titta bakom kulisserna och se hur Sjöfartsmuseet styr och sköter sina egna akvarium. Den 14:e februari har vi månadsmöte. Länk till facebook-event, varmt välkomna!

fisk akvarium göteborg