arbetsformedlingen borås

Programverksamheten är fördelad på handläggare från de olika arbetsgrupperna. Frivården Borås har dessutom personal som arbetar med uppsökarverksamhet på häktet Borås.

arbetsformedlingen borås

Arbetslaget är indelat i olika arbetsgrupper: När det gäller skyddstillsynsärenden, arbete med anstaltsärenden samt övervakning av klienter med villkorlig frigivning så sker handläggning efter en geografisk uppdelning; Boråsgrupp, Alingsåsgrupp (Alingsås, Vårgårda, Herrljunga) samt Landsbygdsgrupp (Bollebygd, Ulricehamn, Tranemo, Svenljunga, Mark). 3 st, fakta om Arbetsförmedlingen. Telefax, online, adress finns på adressen?

Arbetsförmedlingen är en statlig enhet. Vid besök är du välkommen till tredje (3) våningen (hiss finns). Samhällstjänstgruppen handlägger dom till samhällstjänst. Nya invånare nyfödda och nyinflyttade betyder att fler behöver vara med och utveckla Borås för framtiden. I så fall får du gärna tipsa vidare! Kansliet arbetar med de administrativa arbetsuppgifterna samt ansvarar för receptionen. Adress till huvudkontoret: Slottsgatan 78, 601 80 Norrköping, fler kontaktuppgifter, om webbplatsen. Din epostadress, ditt meddelande, jag har läst och godkänner vilkoren för personuppgifter i länken nedan Jag godkänner. Fråga mig inte igen. Öppna i Google Maps, frivårdens lokaler är belägna i utkanten av Borås stadskärna.