streckkodsläsare definition

när en streckkod placeras inom avläsningsområdet. En sensor (fotodiod) känner sedan av det ljus som reflekteras (det vita mellan strecken) och det som inte reflekteras (de svarta strecken). Beställ produktblad, streckkodsskanner Honeywell Voyager 9520 USB-Kit, den inbyggda laserscannern i 9520 från Honeywell kan läsa 1D-streckkoder på upp till 20 cm håll. Boka demo, kontakta oss, med en streckkodsläsare kopplat till kassasystemet får du ett effektivare kundflöde i din butik.

Från Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Om du använder samtycker du till att cookies används. Den genererade signalen blir således binär i sin natur och kan därför lätt avkodas i en dator. Tack vare flerriktningsfunktionen behöver streckkoderna inte placeras helt rakt under avläsningssensorn, vilket gör Orbit 7120 till en både ergonomisk och effektiv streckkodsläsare. Fördelen med detta är att Voyager 1400g kan läsa traditionella etiketter med EAN-streckkoder samt 2D-koder som finns på alternativa medier som mobiltelefonskärmar och surfplattor utan att försämra läsprestandan, till exempel QR-koder. Beställ produktblad, streckkodsläsare Honeywell Orbit 7120, honeywells praktiska och robusta.

Streckkodsläsare : definition of, streckkodsläsare and synonyms
Streckkodsläsare och streckkodsskanner med eller utan sladd

En laserbaserad streckkodsläsare fungerar genom att skicka ut en laserstråle och känner med en sensor av vadsom reflekteras handelsboden stockholm adress (det vita mellan strecken) och vad som inte reflekteras (de svarta strecken). Läsaren är vanligen kopplad till en dator. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Kontakta oss, följ oss. Orbit 7120 är speciellt framtagen med både högklassig och minimalistisk design i åtanke. En laserbaserad streckkodsläsare fungerar genom att en laserstråle bestrålar streckkoden. Honeywell Youjie yjhf600 är en streckkodsläsare för 2D-streckkoder som förutom vanliga EAN-koder läser av bland annat populära QR-koder. Du kan hjälpa till genom att utöka den. (2016-10) Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor ( gärna som fotnoter ). Den kan användas som handhållen eller stationär enhet. Scannern kan också lyftas upp och användas för att skanna.ex.

Streckkodsläsare definition
streckkodsläsare definition

Nakna mineraler felfri definition vattentät mascara