dödsbon stockholm

högsta möjliga betalt från oss. Vi fakturerar Er mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett lägre värde än vad kostnaderna för röjning och slutstädning. Värdering av ett dödsbo kan vara en känslig process för anhöriga och därför visar vi alltid vår djupaste respekt och aktsamhet för dödsboet. Välkommen att kontakta oss för bokning av hembesök.

Observera att värderingen är preliminär och baseras på dina bilder. Vi hjälper Er med sortering, tömning av bostad, bortforsling av grovsopor samt transporter till återvinningscentral. Genom att anlita oss sparar du tid och får garanti på utfört arbete. Hela hem och dödsbo. Vi erbjuder helhetslösning för dödsbon och hela hem och kan förmedla tjänster så som försäljningsuppdrag för antikviteter, auktioner, packning, transporter, tömning och bortforsling samt städning. Kontakta OSS, ring eller använd vårt kontaktformulÄR.

Svenska auktionskammaren köper dödsbon sterbhus dödsbon, stockholmdödsbon stockholm

Bra hundfrisör stockholm
24 fitness stockholm priser
Hm öppettider juldagen stockholm

Vi betalar Er mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett högre värde än vad kostnaderna för bortforsling och flyttstädning. Vi bortforslar dödsbo, hem och vid äldreflytten dess lösöre alt. Vi hjälper er i hela Stockholms län med omnejd. Vi tar betalt för bortforsling av sopor och flyttstädning. Mejla gärna tydliga bilder och skriv så mycket information som du vet om föremålet. Hem blir tillgängligt för oss samt när tjänsten ska vara utförd och klar, är nödvändigt för att vi ska hinna med allt från planering till färdigt utfört arbete. Ni får betalt för dessa säljbara saker. Genom att anlita oss era föremål når en stort antal besökare i hela Norden och du betalar landets lägsta avgifter vid försäljning av antikviteter. Vi slänger så lite som möjligt och det som är fullt brukbart igen bortforslas till välgörenhet, återbruk. Som kräver speciell hantering vid förflyttning och transport. Hos oss får du bäst betalt och vi betalar dig kontant. Exempelvis piano/orgel/flygel, kassaskåp, extraordinära stora skåp, byggavfall etc.

Dödsbon stockholm
dödsbon stockholm

Tjejmilen stockholm resultat, Klubbar öppet måndagar stockholm,