cykelverkstad umeå centrum

reparationer av alla typer av cyklar. Hemsida XX XX, hemsida, snittbetyg:. Vi utför reparationer och service på alla modeller av cyklar, säljer reservdelar samt tillbehör. . Efter Ågren var det ett kortare uppehåll, 2006 tog Håkan Eriksson( CykelHåkan) över verksamheten, fram tills aug 2010. XX XX, hemsida, snittbetyg:.

När jag inte åker skidor så vallar jag skidor åt IFK UMEÅs elit skidåkare. XX XX XX, snittbetyg:. Vi utför alla typer små som stora jobb som tex punktering, ny kedja, byte av vajrar, vinterdäck, nya bromsar.cykelverkstad umeå centrum

Cykelverkstad i Ume.
Vi s ljer cyklar, reparerar cyklar, byter in cyklar, samt s ljer renoverade cyklar.

I Augsti 2010 tog jag Pablo Grate över verkstan, under namnet Cykel Skidservice i Umeå. Det har bedrivits cykelservice i lokalerna på Ersmarksgatan 51, sedan 1959. Vi har även en hel del reservdelar på lager för de flesta cyklar och om vi saknar något tar vi hem det direkt. Vi tar ej kort tillsvidare. Jag är själv aktiv skidåkare och cyklist.

Gammal som ny har ingen betydelse vi hittar alltid en lösning på dina problem. Du kan betala med Swish och kontanter. Vi utför också service/uppdatering av Shimanos elektroniska växlar. XX XX XX XX XX, hemsida XX 090-411 XX XX, hemsida XX.